BMW Серия 3 40 Years Edition: специална серия за италианския пазар

Съдържание:

BMW Серия 3 40 Years Edition: специална серия за италианския пазар
BMW Серия 3 40 Years Edition: специална серия за италианския пазар
Anonim
BMW Серия 3 40-годишно издание
BMW Серия 3 40-годишно издание

BMW Серия 3 40 Years Edition: само 100 бройки за италианския пазар, за да отпразнуват рождения ден на седана от среден клас Мюнхен

За да отпразнува четиридесетата годишнина на BMW Серия 3, BMW Italia реши да произведе специална лимитирана серия, налична само в 100 номерирани бройки, предлагана изключително за италианския пазар: BMW Серия 3 40 Years Edition 320d Touring с BMW xDrive задвижване на четирите колела и M Sport оборудване.

Това ограничено издание е създадено, за да отпразнува BMW Серия 3, като подчертава характеристиките, които са белязали неговата еволюция, поколение след поколение, и които са го посветили на перфектната комбинация от спортен дух и елегантност.

Конфигурацията на това BMW Серия 3 40 Years Edition също отдава почит на предпочитанията на италианския пазар, където версията Touring и двигателят 320d са сред най-популярните сред клиентите на BMW.

Външният вид на този автомобил изглежда особено изискан и ценен, благодарение и на съдържанието BMW Individual : екстериорната боя Tanzanite Blue металик, интериорът в Merino кожа Fine-grained Opal White и контрастни черни шевове, с разширено кожено съдържание към арматурното табло, Piano Black корнизи за изразяване наелегантност и финес. Сърцето на този автомобил е новият 2,0-литров редови четирицилиндров двигател с BMW TwinPower Turbo технология, който развива мощност от 140 kW (190 к.с.) и въртящ момент от 400 Nm .

Всички детайли на спецификацията M Sport подчертават вечната спортна душа на този автомобил, от 19'' алуминиеви джанти с изключителен M Sport дизайн и асиметрични гуми с по-широки задни части до подобрената M Sport спирачна система с апарат с M лого и цвят на каросерията, до M Sport аеродинамичен комплект, който подчертава неговия твърд характер. 8-степенната автоматична скоростна кутия със спортна конфигурация и лостчета за превключване на волана подобрява динамиката на шофиране и удоволствието от шофирането до максимум.

Сред другите ексклузивни естетически и функционални решения, които обогатяват тази лимитирана серия, са също навигационната система BMW Connected Pro, Connected Drive Pack, електронно управляваният плъзгащ се и накланящ се стъклен покрив, външните елементи от полиран алуминий, Hi-Fi система високоговорители, контрол на разстоянието при паркиране (PDC) отпред и отзад и арматурно табло с разширена функционалност

Възпоменателна плоча от полиран алуминий, носеща логото "40 Years Edition" и прогресивното число, което идентифицира стоте единици, отличава тази изключителна версия.

Piquadro за BMW

За да направи тази лимитирана серия още по-специална и изключителна, всяко от стоте BMW Серия 3 40 Years Edition е оборудвано с комплект за пътуване, състоящ се от количка и раница от Piquadro, марка, която интерпретира вековната италианска традиция в обработката на кожа е ключов и, подобно на BMW, се характеризира със силна ориентация към дизайна, технологиите и иновациите.

Благодарение на услугата Unica на Piquadro, която ви позволява да създавате уникални парчета с помощта на специална техника за лазерно гравиране върху кожата, дори количката и раницата на комплекта са персонализирани с логото "40 Years Edition" и броя на екземплярът на BMW Серия 3 40 Years Edition, който придружават.

Пълен комплект за пресата BMW Серия 3 40-годишно издание

BMW Italia Серия 3 40-годишно издание
BMW Italia Серия 3 40-годишно издание
BMW Серия 3 40-годишно издание
BMW Серия 3 40-годишно издание
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: