Rolls Royce Dawn: за следващото лято

Съдържание:

Rolls Royce Dawn: за следващото лято
Rolls Royce Dawn: за следващото лято
Anonim
Rolls Royce Dawn
Rolls Royce Dawn

Rolls Royce Dawn: Точно както подсказва името му, новият модел Rolls Royce ще създаде нови възможности за тези, които могат да закупят красив луксозен автомобил „Drophead“

Rolls Royce Dawn: зората на нов кабриолет Rolls Royce.

Всеки, който попита, който произвежда или често е карал Rolls-Royce, ще ви каже, че въпреки факта, че има седалки, колела, двигател и трансмисия, той винаги ще бъде нещо повече от кола.

Rolls Royce Dawn (името е премахнато от първата серия от 1952 г., когато имаше Drophead Silver Dawn), разполага с каросерия, съставена от 80% уникални панели и изключителен покрив, който може да направи Dawn толкова тих като автомобил Wraith, когато докато работи в „почти пълна тишина“за малко над 20 секунди и със скорост до 50 км/ч (31 мили/ч), се активира усъвършенстван превключвател, за да трансформира затворената кола в „открито небе“.

Една от целите при проектирането на Rolls Royce Dawn беше да се направи кола, която изглежда добре както с повдигнатия, така и със сгънатия покрив. Това всъщност е често срещан проблем, с който повечето производители не успяват да се справят - особено след като никой не се оплаква. Но често и от дизайнерска гледна точка вземането на покрива от купе ще промени пропорциите по малко негативен начин. Освен това, Rolls-Royce не иска хората да мислят за Rolls Royce Dawn като за Drophead Wraith, главно поради подобните панели на купето на автомобила, а че това е резултат от еволюцията на техния език и дизайнът им е насочен към четири. луксозни места с архитектура Drophead.

Гости на Rolls-Royce:присъствието на Rolls-Royce на IAA 2015 е пресъздадено благодарение на репродукция на модерна, млада и съвременна вила. Архитектурата му приканва марката да изглежда по-отворена и достъпна от предишните изложения .

световната премиера на новия Rolls-Royce Dawnе безспорният акцент за марката тази година. Впечатляващият и елегантен външен дизайн на този луксозен четириместен Drophead съчетава емблематичното присъствие на Rolls-Royce със свежа и съвременна визия на Rolls-Royce. Rolls-Royce Dawn е изключително привлекателен автомобил, много различен от всеки друг Rolls-Royce досега. На щанда ще бъдат представени две различни конфигурации .

Специална селекция от превозни средства ще бъде отворена за всички посетители на Collector's Garage: новият Wraith, вдъхновен от музиката, Phantom Limelight и Phantom Series II .

В Sir Henry Royce Loungeклиентите и ентусиастите могат да намерят вдъхновение за своите лични дизайнерски желания и да обсъдят директно с членовете на екипа на Rolls-Royce в спокойна атмосфера .

По поръчка е Rolls-Royce. Един от факторите за успех на "Bespoke is Rolls-Royce" е тясното сътрудничество между дизайнери и клиенти, чиито нужди са перфектно интегрирани, за да създадат кола, уникална като пръстов отпечатък. В студиото по поръчка гостите имат шанса да изследват детайлния процес на проектиране на редица емблематични функции .

Rolls Royce Dawn
Rolls Royce Dawn
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: