MINI и Серия А баскетболна лига: печеливша забивка

Съдържание:

MINI и Серия А баскетболна лига: печеливша забивка
MINI и Серия А баскетболна лига: печеливша забивка
Anonim
МИНИ 5 врати
МИНИ 5 врати

MINI Italia си проправя път и смазва в света на баскетбола. По случай старта на шампионата 2015-2016, който се проведе вчера, баскетболната Серия А избира MINI за втора поредна година

MINI Italia излиза на корта за началото на сезон 2015-2016 на Баскетболната лига Серия А с MINI 5 врати.

Превърнала се във втория национален спорт, играта с топка в клинове, бележи нарастваща популярност и рекорден сезон през 2015 г.: броят на феновете възлиза на повече от 9 милиона, с телевизионна аудитория, която е близо до 12 милиона души. Увеличение от 40% в сравнение с предходни години и благодарение на скорошното участие на националния ни отбор в Европейското първенство.

Lega Basket Serie A е потвърдено като най-следеното първенство на закрито на живо в Италия, предлагащо на MINI не само видимост, но и набор от споделени ценности, които се вписват перфектно в комуникацията на марката.

Операцията MINI Italia и Lega Basket потвърждава твърдата стратегия на MINI, която има за цел да завладее нови цели с разпознаваемо присъствие в 16-те шампионатни арени на Серия А, разположени в цяла Италия, по време на 30-те дни на състезанието след плейофните кръгове.

Отборите също ще имат възможност да разполагат с флотилия от MINI 5 врати.

Защо MINI 5 врати? MINI е в състояние да приеме предизвикателството да приеме цял баскетболен отбор на борда, не само като предлага двете допълнителни врати, но преди всичко, като осигурява повече вътрешно пространство за пътниците и техния багаж.

Удълженото междуосие от 72 милиметра и дължината на каросерията, увеличена със 161 милиметра, създават нови възможности за използване на интериора, гарантирайки типичното усещане за картинг и обичайния разпознаваем стил в премиум модел на компактен автомобил сегмент.

MINI с 5 врати и Lega Basket, обединени от една и съща страст.

Пълен комплект за пресата MINI 5porte и Lega Serie A Basket

Препоръчано: