BMW M2 F87: почти съблечен

Съдържание:

BMW M2 F87: почти съблечен
BMW M2 F87: почти съблечен
Anonim
BMW M2 F87
BMW M2 F87

BMW M2 F87 е близо до представянето. Малката бомба на Монако вече говори за себе си в този великолепен Laguna Beach Blue

BMW M2 F87: завръщането към произхода на BMW. Тази малка серийна бомба е готова да обърка плановете ви. Ето го, окончателно, само с лек камуфлаж, който чака да бъде разкрит онлайн скоро.

Новото BMW M2 F87се предлага като по-екстремна кола от вече бързия M235i: той събира наследството на старото 135i M Coupé (което със сигурност не може да се нарече M1, Ed), с разширени следи, заоблени арки на калниците и 4-те безпогрешни задни ауспуха, отличителна черта на BMW Motorsport от M5 E39 .

BMW M2 ще се предлага на клиентите в четири цвята: Алпийско бяло, Черен сапфир и Минерално сиво, със затварянето на Long Beach Blue. Три от четирите цвята обаче ще бъдат налични при пускането на пазара.

Под капака ще открием добре познатия, както споменахме по-рано, 3,0-литров редови 6-цилиндров twin-turbo с 370 HP и 465 Nmвъртящ момент: много уважавани числа, благодаря ви поради ниското тегло на колата, те биха могли да тревожат сестрата на M4 в повече от една верига. Тази мощност и въртящ момент ще бъдат предадени на земята посредством 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенен двоен съединител. Вдъхновението за E30 за M2 ще има своята конотация с варианта M2 CSL, където силните страни ще бъдат подчертани като много заоблените калници, отличителните елементи на гънки и дискретно задно крило, както и пълна аеродинамична ревизия

„С автомобилите M се опитваме да постигнем правилната притискаща сила без аероприставки. Това е най-автентичният начин , каза Хойдонк.

Спестяването на тегло играе важна роля в бъдещата продуктова стратегия на автомобилите BMW и M. Настоящите автомобили Motorsport вече имат компоненти, изработени от CFRP (въглеродни влакна и пластмасови съединения), но в бъдеще ще има още по-екстремни използване в резултат на новия подход за олекотен дизайн.

Hooydonk добави „Трябваше да платя авторските права на Колин Чапман за мантрата „производителност чрез лекото тегло“, но това беше друг важен фактор за E30 и е приоритет и за нас. "

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: