BMW Шофьорски опит: 25 години в Зьолден

Съдържание:

BMW Шофьорски опит: 25 години в Зьолден
BMW Шофьорски опит: 25 години в Зьолден
Anonim
Изживяване при шофиране на BMW
Изживяване при шофиране на BMW

BMW Driving Experience: Едно ръкостискане през 1990 г. беше достатъчно, за да отбележи раждането на зимното обучение на водачи в Зьолден. Първото обучително събитие беше домакин на австрийския курорт през следващата година и оттогава там се проведоха няколко хиляди BMW Driving Experience Snows

BMW Driving Experience започна с шестдневните събития, в които карането на ски беше също толкова важно, колкото и обучението на шофьори. Днес голяма селекция от модели от текущата гама на BMW - от BMW M4 до BMW X5 - се предлагат в множество различни курсове. Конструктивното партньорство между BMW Driving Experienceи региона Зьолден стана по-силно през годините от създаването му .

Ръкостискането, споделено от Йозеф Бюхерл - един от умовете зад разработването на курса за обучение на пилоти на BMW - и Ханс Фалкнер, директор на хотел Das Central в Зьолден, представлява началната глава от историята на успеха на BMW Driving Experience Snow.

„Тогава се изискваше единствено ръкостискане“, спомня си Бюхерл.

„Мина много време, докато изложим всички ключови подробности от нашето споразумение в писмена форма.“

Програмата за зимно обучение на BMW Driving Experience в Зьолден се провежда на място, което е по-скоро уникално, отколкото рядко. На 2800 метра надморска височина, това е най-високият център за обучение на пилоти в света.

Ексклузивно еднократно обучително събитие в Зьолден ще се проведе за отбелязване на 25-ата годишнина.

BMW Driving Experience и MINI Driving Experience

През 1977 г. BMW става първият автомобилен производител, който предлага на автомобилистите шанса да усъвършенстват уменията си зад волана и оттогава продължава да го прави. През 2011 г. това, което започна като "автошкола", беше преопаковано под банера "BMW и MINI Driving Experience", за да предложи изживяване при шофиране от много специално разнообразие.

От дрифт върху сняг и лед и търсене на идеалната линия в завой, до завършване с обиколка през живописни пейзажи - изживяването при шофиране на BMW и MINI предлага широка гама от курсове за обучение, които да задоволят начинаещи и опитни пилоти

Идеята зад курсовете остава същата през последните 35 години и повече: да се научим да работим ефективно с автомобила в широк диапазон от - понякога критични - ситуации на шофиране; всичко това ще позволи на участниците да надхвърлят ежедневното си ръководство с добре обучен и контролиран персонал.

Докато упражненията на всички курсове за обучение по BMW Driving Experience и MINI Driving Experience се провеждат в малки групи, BMW инструкторите ще могат да проучат силните и слабите страни на всеки участник поотделно.

Пълен комплект за пресата BMW Driving Experience

BMW изживяване при шофиране
BMW изживяване при шофиране
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: