Автомобилно изложение в Токио 2015: ето го BMW

Съдържание:

Автомобилно изложение в Токио 2015: ето го BMW
Автомобилно изложение в Токио 2015: ето го BMW
Anonim
Автомобилно изложение BMW в Токио
Автомобилно изложение BMW в Токио

Автомобилното изложение в Токио 2015 е пълно с премиери на BMW. От най-новото BMW M4 GTS до флагмана Серия 7, новото BMW X1 и хибридната гама BMW 330e и BMW 225xe Active Tourer. Всичко е ново на пазара на Rising Sun

Автомобилно изложение в Токио 2015: BMW представя световната премиера на BMW M4 GTS на 44-тото автомобилно изложение в Токио от 30 октомври до 8 ноември 2015 г. Междувременно празнувайки своя азиатски дебют, новият флагман на BMW Серия 7 прави своя дебют който съдържа редица иновации, невиждани досега в автомобилния сектор. По същия начин напълно новоразработените BMW X1 и plug-in хибридните модели BMW 330e и BMW 225xe – eDrive вариантът на BMW Серия 2 Active Tourer – правят своя азиатски дебют.

Най-доброто в Motor Sport Focused предоставя най-добрата динамика на шофиране. Новото BMW M4 GTS

BMW M GmbH представя нов, изключителен технологичен флагман на автомобилното изложение в Токио 2015. BMW M4 GTS подобрява потенциала на BMW M4 Купе и постига впечатляващи нови нива на производителност. Със своите моторспорт гени, които са ясно в светлината на прожекторите, новият модел има око върху пистата - но също така е оборудван за живот на пътя. Специалното издание е ограничено до производство от 700 бройки и чества 30-ата годишнина на BMW M3, което се произвежда от 1986 г. Това е най-новият в линията от необикновени модели, следващи гумите на BMW M3. (1995), BMW M3 CSL (2003), BMW M3 GTS (2010) и BMW M3 CRT (2011). BMW M4 GTS подчертава иновативния талант на инженерите на BMW M с пионерски технологии като водно впръскване - което значително увеличава мощността до 368 kW / 500 к.с. км)- и се възползва напълно от олекотения дизайн, който предлага отлично съотношение мощност/тегло от 3,0 кг/к.с. Задните светлини с технология за органични светлинни диоди (OLED) правят своя сериен дебют в този по-остър вариант на всички варианти на BMW M4.

Удоволствие на дълги разстояния, лукс и комфорт, преоткрити в автомобила: новото BMW Серия 7

Новото BMW Серия 7 подчертава своята претенция да предефинира какво е ексклузивно, луксозно изживяване при шофиране, свързано с изключителен набор от иновации. Ключови фактори за подобряване на динамиката, ефективността, комфорта и безопасността по време на движение са използването на пластмаса, подсилена с въглеродни влакна (CFRP) в структурата на каросерията, новото поколение двигатели на BMW Group, plug-in хибридната система в новото BMW 740e, системата за активен контрол на шасито Executive Drive Pro, новият режим на шофиране ADAPTIVE и технологията BMW Laserlight. Междувременно максимизирането на комфорта вътре са отличителните белези на модела Executive Lounge с функция за масаж, осветен панорамен стъклен покрив Sky Lounge и стойка за смартфон с индуктивна станция за зареждане.

Новото поколение на BMW Серия 7 предлага иновации и отвън, когато става въпрос за операционна система и технология за подпомагане на водача. Различните нови функции, които са безпрецедентни в сегмента на луксозните седани, включват например разширението на системата iDrive, което включва сензорен дисплей и BMW Gesture Control, както и сензорната система за управление на комфортните функции и инфоразвлекателната система в задното отделение чрез таблет. В допълнение към всичко това, BMW представя и най-новото поколение на BMW Head-Up дисплей в новия си водещ модел, да не говорим за предупреждение за преминаващ трафик, асистент за контрол на посоката и лентата, защита при активен страничен сблъсък, система Surround View с 3D изглед и панорамен изглед и система за дистанционно управление на паркирането.

Градски и универсален: доставя неограничено удоволствие от шофирането. Новото BMW X1

Второто поколение на BMW X1 успешно пренася качествата на марката към Sports Activity Vehicle. Новото издание на този много популярен модел оставя своя отпечатък с мощни пропорции и изчистени линии в стила на своите по-големи братя BMW X. Вътре, новото BMW X1 предлага много повече пространство за пътници и багаж, първокласна и гъвкава среда.

Най-модерният бензин и дизел, високоефективна версия на интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive и новоразработената технология на шасито на BMW Group се комбинират, за да осигурят забележимо увеличение на спортния дух и комфорта на возене с по-голяма ефективност. Оборудването, налично за BMW X1 за първи път, включва изцяло LED фарове, динамичен контрол на амортисьорите, BMW Head-Up дисплей - който проектира свързана информация за шофиране върху предното стъкло, както при по-големите модели на BMW X, и кормилната система.

BMW EfficientDynamics с BMW eDrive: удоволствие от шофирането с електрическо задвижване на четирите колела с Plug-in хибридни модели на BMW

Въвеждането на технологията BMW eDrive в моделите на марката BMW напълно отваря електрическия моторен спорт с нулеви локални емисии за нови целеви групи. BMW 330e с Plug-in хибридно задвижване е добавено към гамата на новото BMW Серия 3. Също така ще бъде възможно да опитате удоволствието от изцяло електрическо шофиране с нулеви локални емисии на BMW Серия 2 Active Tourer в бъдеще благодарение на BMW 225xe Active Tourer. Те ще се присъединят към луксозния седан BMW 740e (plug-in хибридният вариант на новото BMW Серия 7) и BMW X5 xDrive40e в моделното семейство на BMW, така че през 2016 г. технологията BMW eDrive, първоначално разработена за автомобили BMW i, ще се предлага за модели на BMW, обхващащи четири различни автомобилни сегмента - от компактния до луксозния клас.

BMW i: предшественик за електрическо удоволствие от шофирането и ежедневна използваемост

След успешното глобално лансиране на BMW i3 (комбиниран разход на енергия: 12,9 kWh; комбинирани емисии на CO2: 0 g/km) с чисто електрическо задвижване и BMW i8 plug-in хибрид (комбиниран разход на гориво: 2,1 l / 100 км [134,5 мили на галон имп]; комбинирани емисии на CO2: 49 г/км) марката BMW i сега още повече затвърждава статута си на пионер за устойчива мобилност с по-широка гама от превозни средства и услуги за мобилност. BMW i вече може да претендира, че е марката, спечелила най-много награди по време на уводната фаза на автомобилната история.

BMW i дава нов тласък на основното течение на електрическите автомобили, като предоставя своята технология за настоящите модели на марката BMW. Например, всички plug-in хибридни модели са изложени на автомобилното изложение в Токио 2015. Всъщност всички автомобили eDrive имат технология, силова електроника, батерии с високо напрежение и интелигентно управление на енергията, разработени за първи път от марката BMW. По същия начин, опитът от използването на промишлено произведен CFRP - събран по време на разработването на автомобилите BMW i - сега помогна за намаляване на теглото на новия луксозен седан BMW Серия 7.

Пълен прес комплект BMW Tokyo Motor Show 2015

Автомобилно изложение BMW в Токио
Автомобилно изложение BMW в Токио
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
bmw x5 xdrive40e
bmw x5 xdrive40e
Образ
Образ
BMW M X5M edrive
BMW M X5M edrive
BMW 330e - 225xe Active Tourer
BMW 330e - 225xe Active Tourer
BMW 330e
BMW 330e
BMW 330e iPerformance
BMW 330e iPerformance
BMW 330e iPerformance Продажби на BMW
BMW 330e iPerformance Продажби на BMW
CarIT-Award 2016-BMW 7 серия G11
CarIT-Award 2016-BMW 7 серия G11
Награда за най-добри автомобили 2016 AMuS
Награда за най-добри автомобили 2016 AMuS
BMW Серия 7
BMW Серия 7
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 series g11 CES Innovation Awards
bmw 7 series g11 CES Innovation Awards
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11
bmw 7 серия g11

Препоръчано: