BMW Motorrad GS Trophy 2016: ето ги италианските победители

Съдържание:

BMW Motorrad GS Trophy 2016: ето ги италианските победители
BMW Motorrad GS Trophy 2016: ето ги италианските победители
Anonim
BMW Motorrad GS Trophy 2016 Италия
BMW Motorrad GS Trophy 2016 Италия

BMW Motorrad GS Trophy 2016: над 340 участници и само трима победители за финалната фаза на италианските селекции за BMW Motorrad GS Trophy, която ще се проведе в Югоизточна Азия от 28 февруари до 5 март 2016 г

BMW Motorrad GS Trophy: имаше над 340, останаха 50 и на 5 и 6 октомври те се предизвикаха един друг във финалната фаза на италианските селекции, за да идентифицират 3-мата членове, които ще представляват Италия в трудните предизвикателства, предвидени в следващото издание на BMW Motorrad GS Trophy, което ще се проведе в Югоизточна Азия от 28 февруари до 5 март 2016 г.

Местоположението на селекциите не е променено в сравнение с предишни години. След като разгледаха всички кандидатури, първите 50 избрани всъщност бяха в провинция Флоренция, в Castello di Pomino, в имението на Marchesi de 'Frescobaldi, дом на GS Academy, за да се състезават в серия от тестове на нарастваща трудност, която постепенно намали групата до 3-мата победители в края на втория ден.

Всички фази на селекциите бяха ръководени, заедно с персонала на BMW Motorrad Italia, от техническия директор на BMW GS Academy, мулти-дакарианецът Бепе Гуалини и високоуважаван съдия като Кристиан Гедина. BMW R 1200 GS и F 800 GS са на разположение на кандидатите.

Изпитите по шофиране се проведоха както на тясна и коварна мрежа, така и на техничен маршрут, състоящ се от изкачвания, спускания, завои срещу наклон, за да се оценят техническите умения на участниците.

В допълнение към шофирането бяха оценени и действителните познания за техническите части на мотора: новост в сравнение с предишните издания, в последния специален тест тази година участниците трябваше да сглобят отново частите на разглобен мотоциклет

Тестовете през първия ден бяха общо 4 и денят завърши с физически тест, истинско крос-кънтри състезание от около 5 км, в края на което групата беше рационализирана до 20 участника.

На втория и последен ден кандидатите се предизвикаха един друг в допълнителен технически изпит по шофиране и в изпит за ориентиране по хълмовете около замъка Помино. На обяд бяха съобщени имената на 10-те кандидати, които ще продължат в последната фаза.

Следобед на втория ден, последните 10 избрани се изправиха пред финалния тест, "групова задача", предназначена да провери динамиката в групата, устойчивостта при физически стрес и лидерските умения.

В края на двата дни на тестване, тримата кандидати, които се откроиха най-много и които получиха билета за следващия GS Trophy, са:

  1. Mattia Ferrari (22 години от Scandiano RE)
  2. Джовани Сала (42 години от Пиаченца)
  3. Масимо Дорето (50 години от Фиорано MO)

Пълен комплект за пресата BMW Motorrad GS Trophy 2016

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: