Frieze Art Fair: BMW Group е официален партньор

Съдържание:

Frieze Art Fair: BMW Group е официален партньор
Frieze Art Fair: BMW Group е официален партньор
Anonim
Frieze Art Fair
Frieze Art Fair

Frieze Art Fair, един от най-важните панаири за съвременно изкуство в света, който се провежда в Regent Park между 14-17 октомври 2015 г., има BMW Group като официален партньор на 13-ото издание

Frieze Art Fair, ще бъде сцената за BMW да представи своя “BMW Серия 7 Lounge”.

В допълнение към новия модел BMW 7 ще бъдат показани макетите на BMW Art Cars, проектирани от Анди Уорхол (1979) и Сезар Манрик (1990). Шоуто ще бъде и отправна точка за ексклузивната VIP обиколка с екскурзовод на панаира.

Frieze Art Fair ще даде възможност на посетителите да открият Frieze Sounds в залата. Тези звукови инсталации ще бъдат достъпни и онлайн чрез www.friezeprojectsny.org. Общо три ексклузивни звукови инсталации са резултат от творби, поръчани от художниците Alicja Kwade, Xaviera Simmons и Sergei Tcherepnin. За четвърта поредна година Frieze Sounds е куратор на Cecilia Alemani. На звуците Frieze можете да се насладите и в моделите на BMW Серия 7 като част от ексклузивната VIP шатъл услуга до Frieze и Frieze Masters в Лондон.

В допълнение, “BMW Art Guide” ще бъде домакин на следобеден чай в частната галерия DRAF (David Roberts Art Foundation). "BMW Art Guide" е първата и единствена публикация, която илюстрира пълен преглед на международните частни колекции от съвременно изкуство, отворени за обществеността.

В сътрудничество с Chamber of Soho, BMW ще представи и „BMW Art Talk“. Художникът Кристиан Янковски и програмният директор на Royal Academy Arts Тим Марлоу ще влязат в оживен дебат, който ще се проведе в Shoreditch House. Като глобален партньор на автомобилната индустрия, BMW i си сътрудничи с различните локации на Soho House & Co, за да предложи събития, фокусирани върху съвременното изкуство, иновациите и дизайна.

BMW Group е партньор на панаира на изкуствата Frieze в Лондон от 2004 г. и разшири подкрепата си за панаира на старите майстори на Frieze Masters през годината на основаването му през 2012 г. Frieze Masters ще бъде отворен до 18 октомври. На 13 октомври избрани гости ще имат възможност да участват в ексклузивен ден за предварителен преглед.

BMW култивира дългосрочни устойчиви партньорства с най-известните панаири на изкуството по света, включително Art Basel, Art Basel Miami Beach, Art Basel Хонг Конг, Frieze Art Fair и Frieze Masters London, Frieze New York, Photo Париж и Фото Лос Анджелис, TEFAF Маастрихт, Six Berlin Contemporary и Berlin Gallery Weekend.

Пълен комплект за пресата Frieze Art Fair BMW Group

Препоръчано: