BMW Golf Cup International: много италиански подаръци

Съдържание:

BMW Golf Cup International: много италиански подаръци
BMW Golf Cup International: много италиански подаръци
Anonim
BMW Golf Cup International

BMW Golf Cup International: звездният готвач Андреа Бертън отдаде почит на италианския финал

BMW Golf Cup International: финалистите Мара Фанти (1-ва мрежа, жени), Даниел Ракани Антониоли (1-ва мрежа, 1-ва кат. мъже) и Марко Сана (1-ва мрежа, 2-ра кат. мъже) ще бъдат стандартните италианци в международния финал на BMW Golf Cup International. Световният финал е насрочен за 7-12 март 2016 г. във Fancourt Golf Resort в Джорджия, Южна Африка. Тримата голфъри спечелиха в съответните си категории сред 105-те претенденти в края на 18-те регламентирани дупки в Стейбълфорд.

Салваторе Никола Нани BMW маркетинг директор.

"Динамичността, техниката и голямата страст са отличителните белези на всеки голфър, но те са и основни ценности на имиджа на марката BMW. Даниел, Марко и Мара ще представляват Италия на световния финал, който ще се проведе през 2016 г. в Южна Африка. Също така тази година подготовката им за финала ще бъде обслужвана от двама изключителни треньори: Донато Ди Понциано, който ще ръководи отбора и по време на световния финал, и Матео Манасеро ".

По повод представянето на новото BMW Серия 7 по време на гала вечерта, главният готвач Андреа Бертън искаше да отдаде почит на присъстващите участници и гости, като подготви изключителен аперитив, вдъхновен от света на голфа.

Андреа Бертън посочи:

„Голфът винаги ме е очаровал. Беше интересно да мисля за храната, вдъхновена от този спорт, който в много отношения е подобен на мен, просто помислете за прецизността и редовността, които обединяват готвачи и голфъри.С тези сфери с различни вкусове исках да пресъздам формата на топки за голф, изненадващият ефект на пълнежа вместо това е като люлка от вкусове".

Както по случай 35-те италиански етапа на трофея, които позволиха 105-те финалисти да бъдат избрани от над 4000 участници, ценностите, които обединяват BMW Group и играта на голф надделяха на финала: честност, почтеност, спортен дух, уважение, постоянство и отговорност. Сътрудничеството на 30-те представителства на BMW, които популяризираха турнира в цялата страна, от Тренто до Палермо, беше ценно, позволявайки на клиентите им да се насладят на голф ден в компанията на любимата си марка автомобили. Освен това през изминалия уикенд, както на всеки национален етап, на финалистите беше предложена възможността да управляват всички най-нови модели на BMW с помощта на шофьорите на BMW Driving Experience.

През уикенда, по случай финала на турнира, екип от голф професионалисти, включително Донато ди Понциано и Пиеро Сабелико, подготвиха участниците с ценни персонализирани съвети относно тяхната техника на игра, за да се справят по-добре с конкуренцията.

Пълен прес комплект BMW Golf Cup International

Образ
BMW Golf Cup International

Популярна тема