НИЕ СМЕ 1 BMW БЯГАЩ ЕКИП: в 8’ 000 готови за стрелба

Съдържание:

НИЕ СМЕ 1 BMW БЯГАЩ ЕКИП: в 8’ 000 готови за стрелба
НИЕ СМЕ 1 BMW БЯГАЩ ЕКИП: в 8’ 000 готови за стрелба
Anonim
НИЕ СМЕ 1 БЯГАЩ ЕКИП на BMW
НИЕ СМЕ 1 БЯГАЩ ЕКИП на BMW

НИЕ СМЕ 1 BMW RUNNING TEAM @ DEEJAY TEN: екип от 8 000 състезатели

НИЕ СМЕ 1 BMW RUNNING TEAM @ DEEJAY TEN: екип от 8000 бегачи, които заедно с BMW Italia - официален партньор на DEEJAY TEN за изданията в Бари, Флоренция и Милано - се събраха под баварския флаг в Village BMW за новото BMW Серия 1. За късметлиите от WE ARE 1 BMW RUNNING TEAM беше възможно да участват в специална и изключителна среща: Meet & Greet. Освен това всички регистрирани за състезанието и техните поддръжници имаха възможност да наблюдават отблизо новото BMW Серия 1.

Какво е среща и поздрав

Meet & Greet е изключителната възможност, която Радио DEEJAY запази за участниците в WE ARE ONE BMW RUNNING TEAM. В съботния следобед преди състезанието Линус се срещна с представителите на BMW RUNNING TEAM за разговор на тема бягане, музика и социално включване. Доброволците от Dynamo Camp също присъстваха на Meet & Greet, за да илюстрират мисията на лагера в полза на болните деца. BMW Italia, в съответствие със стратегията за корпоративна социална отговорност на компанията-майка, насочена към социално включване и междукултурен диалог, миналата година стартира проект „SpecialMente“в подкрепа на мисията Dynamo Camp, насочена към деца и млади хора, засегнати от патологии.невролози и техните семейства

CSR стратегия на BMW Италия

BMW Italia, в съответствие със стратегията за корпоративна социална отговорност на компанията майка, ориентирана към социално включване и междукултурен диалог, стартира проекта SpecialMente в полза на Dynamo Camp миналата година, подкрепен от BMW Research Unit - OSR под ръководството на проф. Джанвито Мартино, директор на отдела по невронауки и отдела по невроимунология на IRCSS San Raffaele, който участва в Dynamo Camp, като предлага медицинска подкрепа и организира дейности, насочени към обучение на персонала и информиране на семействата. Инициативата, разработена от трите субекта, има за цел: подобряване на цялостното състояние на здравето и благосъстоянието на деца с комплексни неврологични заболявания, настанени за ваканционни периоди в лагера Този проект представлява един от стълбовете на политиката за корпоративна социална отговорност на BMW Italia, заедно с Progetto SciAbile, ски училището за хора с увреждания в Sauze d'Oulx, активно от 2003 г., което има Алесандро Занарди като атестат, към ангажимента в междукултурния диалог чрез подкрепа за Selene Biffi, наградена от наградата за междукултурна иновация 2013 (награда в партньорство между BMW Group и Алианса на цивилизациите на ООН), на Третия междукултурен ден на Bicocca, организиран през януари тази година, за да насърчи диалога между държави, етнически групи, религии и култури и обучение по пътно образование за деца (BMW Kids Tour) и възрастни (BMW Driving Experience).

НИЕ СМЕ 1 BMW RUNNING TEAM Press Kit

НИЕ СМЕ 1 БЯГАЩ ЕКИП на BMW
НИЕ СМЕ 1 БЯГАЩ ЕКИП на BMW
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: