Badovini: пето място в Losail

Съдържание:

Badovini: пето място в Losail
Badovini: пето място в Losail
Anonim
Бадовини

Badovini: Пето място и отборът на BMW Motorrad Italia SBK в Superpole 1 в Losail в Катар

Втори ден на тестване и Superpole за BMW Motorrad Italia SBK Team на пистата Losail, в Катар, в тринадесетия и последен кръг от eni FIM Superbike World Championship.

Както е обичайно на арабската писта, бягате вечер, с изкуствена светлина. В сравнение с графика на предишния кръг, днес свободната тренировка е преместена след Superpole, в края на вечерта.

Вчера видях Аертон Бадовини в постоянен напредък близо до тринадесето място в комбинираното класиране на първите две квалификационни сесии.

В третата тренировъчна сесия в 18:00 ч. местно време Бадовини подобри времето си за обиколка и, падайки под 2-минутната стена, завърши на петнадесето място, като по този начин се класира за Superpole 1.

В Superpole 1 състезателят на BMW Motorrad Italia SBK Team не намери правилното усещане с квалификационната гума и с настройка, която все още предстои да бъде усъвършенствана, той постави време от 1'59 "229, което го постави на пето място в кръговото класиране, без достъп до Superpole 2.

Утре италианският пилот ще стартира от петия ред на стартовата решетка на двете състезания, които утре ще се играят на разстояние от 17 обиколки всяко.

Аертон Бадовини:

„Не сме много доволни от днешния Суперпол. Ние сме в разгара на настройката на мотора и това състояние днес, което вижда Superpole преди последната свободна тренировка, не ни помогна и съкрати времето ни за работа.Опитваме различни решения, в сравнение с вчера мотоциклетът се подобри, но все още трябва да работим върху електрониката; Освен това в Superpole нямах усещане за гумата и намерих трафик. Със сигурност ще се възползваме от последната безплатна тренировка, за да направим допълнителни корекции".

Дино Акочела - Директор на екипа:

„Имахме известни затруднения със спирачката на двигателя, което прави мотоциклета по-труден за каране, така че резултатът от Superpole не ни удовлетворява. Ще се опитаме да направим нови корекции в последната безплатна тренировка, за да имаме постоянно темпо за утрешното състезание."

Пълен комплект за пресата Badovini BMW Motorrad SBK Italia Team Losail

Образ
Образ

Популярна тема