BMW M2 Coupe: Първият в Need For Speed

Съдържание:

BMW M2 Coupe: Първият в Need For Speed
BMW M2 Coupe: Първият в Need For Speed
Anonim
BMW M2 купе
BMW M2 купе

Премиерата на BMW M2 Coupe в Need for Speed този ноември. Виртуалното M усещане преди пускането на пазара

BMW M2 Coupe и Ghost Games ™, студио Electronic Arts Inc., обявиха, че ентусиастите на видеоигрите ще могат да се насладят на виртуално изживяване на новото BMW M2 Coupe преди пускането на колата на пазара. Играта ще бъде представена на 3 ноември 2015 г. С над 20-годишна история, Need for Speed ™ е едно от най-емблематичните имена в игрите и с най-новата версия на семейството на BMW M GmbH тя ще бъде част от игровото изживяване от „Старт.

Need for Speed е синоним на забързан екшън във видеоигрите и внимателно детайлни коли. Изключително реалистичният виртуален модел на BMW M2 Coupe ще бъде достъпен веднага и може да бъде персонализиран според личните предпочитания. BMW M2 Coupe също е неразделна част от сюжетната линия на играта извън различните безплатни състезателни режими. BMW M3 Evolution II (E30), BMW M3 (E46), BMW M3 (E92) и новото BMW M4 Купе са допълнителни опции в допълнение към BMW M2 Купе.

Както във виртуалния, така и в реалния свят, BMW M2 Coupe вдига летвата за динамика и пъргавина при шофиране в сегмента на високопроизводителните компактни спортни автомобили. Неговият новоразработен трилитров шестцилиндров двигател с BMW M TwinPower Turbo технология осигурява 272 kW / 370 к.с. при 6500 min-1 (комбиниран разход: 8,5 l / 100 km; комбинирани CO2 емисии: 199 g / km).

Интегрирането на превозни средства във видео игри е неразделна част от маркетинговата стратегия на BMW Group. По този начин класическите и настоящи автомобили на BMW Group не само са представени пасивно като изображение или емоционален трейлър, но могат да бъдат изживени интерактивно от широка публика.

Сътрудничеството с Need for Speed облагодетелства и двамата партньори. Възпроизвеждането на новото BMW M2 Coupe, преди да излезе на реалните пътища, е важен аспект от дейностите на маркетинговата игра. От гледна точка на BMW, Need for Speed осигурява достъп до разнородна, емоционално интензивна и ентусиазирана аудитория, с възможност за феновете на марката да изпитат новото BMW M2 Coupe преди пускането му на пазара. Видеоиграта ще се използва и в онлайн и социални медии и маркетинг на място за продажба.

Стивън Алтхаус, директор BMW Brand Management и BMW Group Marketing Services:

“BMW M представлява страстта и очарованието за високопроизводителни спортни автомобили. Need for Speed е идеалната платформа за представяне на нашето вълнуващо BMW M2 Coupe на феновете на BMW M серията и марката, преди пускането му на пазара. Нашето партньорство с Electronic Arts показва още веднъж как модерният маркетинг винаги отваря нови области, които са от полза за всички.”

Ед Нюби-Робсън, старши маркетинг директор, Ghost Game:

„Радваме се да си партнираме с BMW и най-важното да визуализираме BMW M2 Coupe в Need for Speed. Изграждането на взаимоотношения с производителите винаги е било ключов стълб за нас, за да създадем автентичните изживявания, които нашите фенове очакват, а в BMW ни оказват невероятна подкрепа, когато става въпрос да ни помогнат да улесним това.”

Пълен прес комплект BMW M2 Coupe Need For Speed

Популярна тема