MINI: награден от ’ клиентски барометър на ADAC

Съдържание:

MINI: награден от ’ клиентски барометър на ADAC
MINI: награден от ’ клиентски барометър на ADAC
Anonim
MINI Cooper 3 врати F56

MINI: изключителна производителност и ADAC го възнаграждава с ADAC Customer Barometer

MINI, с новата си идентичност на марката, оре по бурните пътища на автомобилния свят и печели сърцата на своите собственици. Скорошно проучване, проведено от немския автомобилен клуб ADAC, дава на оригиналния автомобил в премиум сегмента на малките автомобили най-висок резултат в областта на удовлетвореността на клиентите. В настоящото издание на ADAC Customer Barometer, новото MINI заема първо място в класа на малките автомобили.

Резултатите се основават на представително онлайн проучване от над 20.000 шофьори, чието настоящо превозно средство е регистрирано за първи път между октомври 2011 г. и декември 2014 г. Интервютата са насочени към области като представянето на автомобила по отношение на шофиране, комфорт, безопасност, съвместимост с околната среда, интериор и цена, както и опит в обслужването на клиенти.

Новото MINI успя да подобри рейтинга си в почти всички категории.

С общ резултат от 79,8 процента, той успя да подобри резултата си спрямо предходната година и да се изкачи до номер едно в сегмента на малките автомобили. Собствениците на новото MINI дадоха най-високата си оценка в основната категория удоволствие от шофирането. Новото поколение двигатели, широко усъвършенстваната технология на окачването и широката следа на новия модел осигуряват идеалната основа за оживен спринт и типичната пъргавина на модела, известна като усещане за картинг.В допълнение, шофьорите на MINI са по-способни да оценят новите модерни телематични иновации, стил и качество на високо ниво на своя автомобил. Повишеният комфорт на возене, нов дисплей и концепция за управление и значително разширена гама от системи за подпомагане на водача помогнаха на новото MINI да постигне подобрена обратна връзка в категорията контроли / комфорт. Освен това, характеристиките на зрелостта на автомобила - които се отразяват в оптимизирана функционалност и високо ниво на качествени материали и изработка - доведоха новото MINI до по-добри резултати в дисциплината съотношение цена/качество в сравнение с предишни проучвания.

Лидерската позиция в клиентския барометър на ADAC е още едно доказателство, че забавният избор при шофиране и персоналното отношение в стила на MINI водят до дълготрайно удовлетворение. До каква степен това се изплаща в дългосрочен план се демонстрира от запазването на висока стойност на новото MINI.От пускането си на пазара, той не само спечели титлата„Гигант на стойността при препродажба“, присъдена от Focus Online, но също така икласацията на Auto Bild „Майстор на стойността“.

Пълен комплект за пресата MINI ADAC Клиентски барометър

Популярна тема