BMW ConnectedDrive Store: все още иновация от BMW

Съдържание:

BMW ConnectedDrive Store: все още иновация от BMW
BMW ConnectedDrive Store: все още иновация от BMW
Anonim
BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive Store: продължава да обновява BMW със своята разширена телематична поддръжка

BMW ConnectedDrive Store вече е достъпен и за италианския пазар. За първи път в Италия стартира онлайн магазин, посветен на закупуването на телематични услуги за автомобили директно от колата и от домашния компютър. Възможност за закупуване на някои телематични услуги за по-кратки периоди (дори само за 1 месец)

В BMW свързаността става по-лесна, по-персонализирана и по-гъвкава. Пълната оферта от дигитални бордови услуги се предлага под шапката на BMW ConnectedDrive и може да бъде закупена или подновена през интернет от домашния компютър или директно от автомобила, благодарение на BMW ConnectedDrive Store.Услугите са готови за използване в автомобила след няколко минути. BMW е единственият производител в премиум сегмента, който предлага тази система за достъп до бордови онлайн услуги. След успешното стартиране на BMW ConnectedDrive Store в Белгия, Люксембург и Германия миналата година и в Съединените щати през пролетта на тази година, магазинът вече е достъпен и активен в Италия.

Закупуване на услуги, както и когато са необходими

BMW беше един от първите производители, които осъзнаха важността на мобилната комуникация, като я интегрираха в своите автомобили с BMW ConnectedDrive System. С пускането на пазара на BMW ConnectedDrive Store разширеното предлагане на бордови решения за свързаност вече може да бъде поръчано онлайн през портала „My ConnectedDrive“. Освен това услугите и приложенията могат да бъдат достъпни директно в автомобила чрез менюто ConnectedDrive. Например услугата RTTI (Информация за трафика в реално време) може да бъде изтеглена в случай на задръстване и не искате да разчитате на традиционните услуги за информация за трафика по радиото.

Просто като смартфон

BMW ConnectedDrive Store е лесен за използване като добре познатите магазини за приложения за смартфони и показва всички налични и вече активни услуги. Веднага след като паролата на потребителя е зададена в онлайн портала, услугите могат да бъдат закупени дори за ограничен период от време и са готови за използване в автомобила за кратък период от време. Предлага се и в автомобила, магазинът има собствено меню под ConnectedDrive или BMW Online, което може да бъде избрано чрез контролера iDrive.

SIM карта, инсталирана на борда

Всичко, което е необходимо за BMW ConnectedDrive Store, е връзката през SIM картата на автомобила. Инсталираната SIM карта е необходима за Advanced Emergency Call, която установява връзка с BMW Call Center в случай на авария. Операторът на Call Center се обръща към пътниците в автомобила на техния роден език, дори ако инцидентът е станал в чужбина и бързо организира необходимата помощ за тях.Благодарение на автоматичното предаване на данни, интелигентното аварийно повикване може да съобщи мястото и тежестта на инцидента. Цялата събрана информация се изпраща на службите за спешна помощ, в случай че пътниците в автомобила не могат да отговорят на обаждането от Центъра за обаждания.

Интелигентното спешно повикване може да се активира и ръчно, за да помогне на други шофьори в беда, например да повика първа помощ в случай на инцидент. Отново системата осигурява поддръжка за пътна безопасност.

Услуги в детайли:

Спешно повикване

SIM карта винаги активна, Спешно повикване (автоматично и ръчно) винаги активно.

BMW Teleservice

Телематични услуги за комуникация между автомобила, представителството и центъра за помощ за планиране на интервенции по поддръжката и за дистанционна помощ.

BMW Teleservice, заедно със Спешното повикване, са стандартни за много модели и линия и все още присъстват във връзка с Professional Navigator.

BMW ConnectedDrive Услуги

Опцията ConnectedDrive Services предлага:

  • Имейл
  • Уеб камера на магистрала
  • Моментна снимка
  • Прогноза за времето и новини от Ansa
  • Google Търсене и търсене на хотели и ресторанти
  • Моите маршрути: предварително дефинирани маршрути, които можете да изтеглите от портала на BMW или от компютър
  • BMW App, за свързване на приложения за смартфон в колата

BMW ConnectedDrive Services тогава е основата за следните опции:

Информация за трафика в реално време (RTTI)

Предлага възможност за актуализиране на пътната обстановка в реално време както за градските, така и за извънградските мрежи. Продължителност 3 години

Консиерж услуги (кол център за информация)

Предлага възможност за свързване със специален оперативен център 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, за да получите адреси и полезни номера, изпратени до автомобила. Адресите се зареждат автоматично като дестинация на навигатора. Продължителност 3 години

Дистанционни услуги

Винаги в действие с активна SIM карта. Той позволява, наред с други функции, дистанционно отваряне и затваряне на автомобила.

Интернет

Предлага всички функции на Word Wide Web директно от дисплея на автомобила, чрез предварително инсталираната SIM карта. Продължителност 1 година

Онлайн развлечения

Неограничен достъп от автомобила до над 22 милиона песни и 200 тематични канала. Продължителност 1 година

Пълен прес комплект BMW ConnectedDrive Store

BMW ConnectedDrive Образ
Образ

Популярна тема