Колекция BMW Motorsport: най-доброто отличие

Съдържание:

Колекция BMW Motorsport: най-доброто отличие
Колекция BMW Motorsport: най-доброто отличие
Anonim
Колекция BMW Motorsport

BMW Motorsport Collection е оригиналната линия BMW Motorsport аксесоари за ентусиастите, които винаги искат най-доброто, за да се откроят

Колекция BMW Motorsport

Колекцията BMW Motorsport използва елементи от моторния дизайн. Например, ремоделиран силует на автомобил в цветове на BMW M е представен на якето Motorsport Softshell. Ветроустойчивото и водоустойчиво яке има подчертан спортен характер благодарение на наличието на висока яка и вложки на ръкавите и раменете без централен шев.(Цена: € 133,00)

Унисекс слънчевите очила Motorsport с леко огледални поликарбонатни стъкла, които предпазват от UV-A, UV-B и UV-C лъчи, са подходящият аксесоар за слънчев ден на открито. Формата на очилата осигурява модерен външен вид; високият им комфорт се дължи на използването на леки материали като неръждаема стомана и ацетат. (Цена: € 126,00)

При лошо време унисекс водоустойчивото яке BMW Motorsport осигурява достатъчна защита от студ и влага. Якето може да се сгъне удобно в страничния джоб, което го прави удобна чанта за секунди. Удобството се осигурява от еластичните закопчалки на талията, на ръкавите и качулката, както и от вентилацията на гърба, която гарантира максимална дишаемост. Червената контрастна лента на качулката и отпред придава спортен характер на якето. (Цена: 71,00 €)

Страстта към шофирането бръмчи на китката ви.В надпревара с времето Ice-Watch пусна премиум колекция с ливреите на престижната автомобилна марка BMW. Общите стойности обхващат гама от 16 модела, предлагани във версии с хронограф или само за време. Дизайнът и елегантността са на първо място: всеки модел има здрав и оформен стоманен корпус, а назъбената рамка напомня на джантата на гумата. Циферблатът на модела хроно със своите броячи напомня за оборотомера и скоростомера на бордовото оборудване. Около известното синьо и бяло лого има богати и изискани детайли като ефекти на дълбочина, изпъкнали индекси и каишки с кожен интериор, които напомнят за оборудването на автомобили BMW. (199,00 € само версия за времето; 259,00 € версия с хронограф)

Всички аксесоари от BMW lifestyle Sport Collection са налични и могат да бъдат поръчани от дилърската мрежа на BMW Group в Италия.

Пълен комплект за пресата Колекция BMW Motorsport

Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема