BMW M4 от EAS: Тъмната страна на силата

Съдържание:

BMW M4 от EAS: Тъмната страна на силата
BMW M4 от EAS: Тъмната страна на силата
Anonim
BMW M4

BMW M4 от European Auto Source е ясният израз на сагата StarWars: „Прегърнете тъмната страна на силата…“

BMW M4 от EAS е перфектната кола за Дарт Вейдър. Изцяло черен автомобил със стелт вид, който със сигурност не остава незабелязан. European Auto Source, сега свещено чудовище за обработката на BMW отвъд океана, ни показва как - като започнем с BMW M4 F82 в Sapphire Schwarz Metallic - е възможно да създадем кола, която бие сърце.

EAS ще свърши останалото. Собственикът на това BMW M4 уверено донесе колата си на European Auto Source, за да създаде баварска версия на този BMW M4 Batmobile, под формата на високопроизводително превозно средство със страхотно майсторство на черното.За съжаление - за разлика от много други разработки - изпълненията остават непроменени. В известен смисъл BMW M4 е идеално балансирано превозно средство с повече от достатъчно мощност и въртящ момент.

Най-новото поколение BMW M4 разполага с напълно преработено задвижване. За разлика от своя предшественик, новото 3,0-литров BMW с M TwinPower Turbo технология осигурява повече мощност, по-висок въртящ момент и е много по-малко разход на гориво. Той развива 431 к.с., което позволява на собствениците да достигнат 62 mph (100 km/h) за 4,1 секунди с 6-степенна механична скоростна кутия, докато тя пада до 3,9 секунди с опционалната DCT скоростна кутия и системата Launch Control.

Списъкът с добавки за това BMW M4 започва с двойния бъбрек с черни решетки и Motorsport ивици, нов комплект черни странични решетки, нова емблема на черния M багажник и накрая пребоядисаните сплитери (отпред и отзад). Автомобилът също така получава нов отпечатък благодарение на набор от дистанционни елементи Macht Schnell, които придават на автомобила много по-широка и по-агресивна позиция.Със зашеметяваща вътрешна облицовка от въглеродни влакна, комбинирана с интериор Sakhir Orange и контрастни шевове, това води до наистина зашеметяващо BMW M4.

BMW M4 Образ Образ
Образ

Популярна тема