BMW i3: Полицията, Първа помощ и Пожарната го избират

Съдържание:

BMW i3: Полицията, Първа помощ и Пожарната го избират
BMW i3: Полицията, Първа помощ и Пожарната го избират
Anonim
BMW i3
BMW i3

BMW i3: полицейска патрулна кола, кола за спешно реагиране и пожарна бригада го избират като устойчив автомобил и той доказва своята стойност

BMW i3 се доказва като мощно, пъргаво, свързано към мрежата и най-вече локално с нулеви емисии: благодарение на тези качества, изцяло електрическото BMW i3 сега все повече доказва своята стойност като превозно средство за спешна помощ за полицията, спасителните служби и пожарникарите.

BMW предлага първия в света първокласен автомобил, проектиран от самото начало за електрическа мобилност, с набор от опции, специално съобразени с нуждите на силите за сигурност, като по този начин отваря нови полета за действие за електрическа мобилност за интериор на градската среда. Междувременно властите от Бавария, Милано, Лос Анджелис и Лондон добавиха първите BMW i3s към своите автопаркове за спешни случаи. И друга специална версия се използва за местно транспортиране на пари с нулеви емисии в полската столица Варшава.

BMW i3 предлага архитектура на автомобила, която е специално разработена за електрически и plug-in модели. Ключовите елементи са въглеродните влакна, подсилени с пластмаса (CFRP), с които е направена пътническата кабина, и алуминиево шаси, което включва всички компоненти на трансмисията и окачването. Този конструктивен метод помага да се осигури в четириметров автомобил с пет врати не само забележително просторен и променлив интериор, но и малък радиус на завиване и несравними характеристики на управление и безопасност. Повдигнатата позиция на седалката и отличната панорамна видимост осигуряват идеални условия за използване в градски условия на движение. Електрическият мотор със 125 kW / 170 к.с. ускорява стандартното BMW i3 (комбиниран разход: 0,0 l / 100 km; комбиниран разход на енергия: 12,9 kWh / 100 km; комбинирани CO2 емисии: 0 g / km) от 0-100 km / h в само 7,2 секунди. Високоволтовата литиево-йонна батерия на машината позволява пробег от 160 км ден след ден.

Специфичното оборудване на BMW i3 е резултат от над 50 години опит в областта на разработването на превозни средства за спешни случаи. По този начин BMW е единственият производител на автомобили, който е в състояние да предложи полицейска, спасителна и пожарна поддръжка с набор от фабрично оборудване, което е уникално съобразено с всяко индивидуално изискване. В зависимост от областта на използване, превозните средства са оборудвани със съответните дизайнерски фолиа и щанги на покрива. Специална система за сигнализация, предни и задни мигачи, както и високоговорители, правят автомобила незабавно разпознат, така че другите участници в движението да бъдат своевременно предупредени, когато BMW i3 е в аварийно разпределение. Гамата от оборудване включва и предварителна настройка за цифрово радио.

Освен това, благодарение на постоянно инсталирана SIM карта, е възможно да се използва интелигентна мрежова технология вътре в BMW i3, за да се улесни работата на аварийния персонал. Системата ConnectedRescue, която е базирана на платформата BMW Connected Drive, предлага възможност за предаване на цялата важна информация - включително адрес, причина за възлагане и лице за контакт - ясно и интуитивно от контролния център на автомобила.работеща и четлива. Координира предадената цел или адресите, които могат директно да служат за насочване на маршрута на навигационната система, което означава, че вече не е необходимо ръчно въвеждане на навигационна дестинация. По този начин грешките при предаване се елиминират. Шофьорът може напълно да се концентрира върху трафика, докато екипът се подготвя директно за задачата. Това повишава както безопасността, така и ефективността на спасителните сили.

BMW i3 завладява и необичайни бизнес области. Последният пример е полската Idea Bank, която използва BMW i3 във Варшава за услуга за взимане, което е рядкост в банковия сектор. Собствениците на магазини могат да поискат BMW i3, който се използва като превозно средство за сигурност чрез приложение, за да депозират ежедневните си печалби удобно, директно и пред вратата на магазина.

Допълнителна информация за аварийните автомобили на BMW можете да намерите в интернет на адрес www.bmw-behoerden.de

Пълен комплект за пресата BMW i3 ConnectedRescue

BMW i3
BMW i3
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Изображение
Изображение

Препоръчано: