SEMA 2015: ето BMW M2 и BMW M4 във всички отношения

Съдържание:

SEMA 2015: ето BMW M2 и BMW M4 във всички отношения
SEMA 2015: ето BMW M2 и BMW M4 във всички отношения
Anonim
BMW M4 SEMA

SEMA 2015: Асоциацията на пазара на специализирано оборудване (SEMA) в Лас Вегас се счита в световен мащаб за водещ търговски панаир за персонализиране и настройка на спорта

SEMA 2015: новите продукти, представени на SEMA, влияят върху цялата автомобилна сцена и задават тенденции. Тази година на изложението SEMA от 3 до 6 ноември 2015 г. BMW представя на панаирната публика селекция от спортно ориентирани автомобили с отличителния белег на гамата BMW M Performance Parts. Разположен на долния етаж на Южния павилион (щанд 40247), посетителите на панаира можеха да видят BMW M4 Купе с BMW M Performance аксесоари, както и първите аксесоари BMW M Performance Parts за новото BMW M2 Купе.

SEMA 2015 е усет и много повече: за BMW новият надпис „M Performance“в техническия и динамичен дизайн се пренася върху избрани части. Надписът отразява увеличената динамична привлекателност на линията BMW M Performance, както и подчертава основната функционална ориентация на всички аксесоари BMW M Performance Parts. Доказателство за това може да се види и в новите, изключително спортни части и компоненти, които BMW е монтирало на автомобила, изложен на SEMA. Новият надпис първоначално ще се появи върху аксесоарите на BMW M Performance Parts за моделите BMW M2 Купе и BMW M4 Купе, но в бъдеще ще се използва за цялата гама продукти на BMW M Performance.

BMW M4 Coupe с M Performance части - Екстериор

BMW M4 Купе се счита за водеща в гамата на BMW за спортна динамика на шофиране в своя клас. Това състояние се отразява и във външния му вид, който се определя от състезателен стил.Сега е възможно допълнително да се подобри този аспект с новите компоненти, които повишават аеродинамичните характеристики на автомобилите BMW M. по-агресивни спрямо BMW M4 Купе. BMW M side Airbreather в комбинация с полиуретанови (PUR) прагове с новия надпис „M Performance“подчертават динамичната елегантност на BMW M4 Купе. Капаците на външните огледала BMW M Performance с покритие от въглеродни влакна, BMW M страничните хриле в гланцово черно в M елементите и BMW M Performance състезателните ивици, нанесени върху купето на автомобила, се интегрират идеално в страничния изглед.

Докато в задната част на автомобила BMW M карбонов дифузьор с три вдъхновени от моторните спортове формовани щанги и нов дизайн на BMW M Performance спойлер от въглеродни влакна допълнително подчертават мощната задна част на BMW M4 Купе.

Новият надпис „M Performance“върху страничните крайни плочи на задния спойлер и ивиците Motorsport в връзките на спойлера формират допълнителен отличителен визуален акцент.

Тези донякъде сложни и ръчно изработени крепежни елементи не само придават на BMW M4 Купе отличителен външен вид от висок клас, но също така осигуряват перфектно съвпадение с изключително изразителния дизайн на автомобила. В допълнение, всички аеродинамични компоненти на BMW M Performance са хармонизирани с реакцията на въздушния поток на автомобила, осигурявайки оптимизирани аеродинамични характеристики, както и поддържайки спортно ориентиран стил на шофиране.

Новото BMW M окачване приема регулируеми койлоувъри, които също подобряват спортното удоволствие от шофирането. Сниженото окачване подчертава отличителния спортен външен вид на BMW M4 Купе, както и предава по-динамично усещане при шофиране.

BMW M Performance изпускателна система. Повече звук, по-малко тегло

Изпускателната система с олекотена конструкция включва изпускателен канал от неръждаема стомана със заглушител, изработен изцяло от титан и носещ надписа "M Performance". BMW M корнизи, които са монтирани след ауспуха, са изработени от въглеродни влакна с логото на M.

Налични са две настройки за регулиране на звуковите характеристики на BMW M Performance изпускателната система, всяка от които е свързана с работните характеристики на двигателя чрез натискане на бутон. Стандартният режим също е впечатляващ с невероятния си звук, докато спортният е напълно потапящ.

Междувременно могъщият редови шестак с M TwinPower Turbo технология остава същият, осигурявайки мощност от 317 kW / 431 к.с. (комбиниран разход: 8,3 l / 100 km, комбинирани CO2 емисии: 194 g / km). Оборудван с трансмисия с двоен съединител DKG BMW M, автомобилът, изложен на SEMA, BMW M4 Купе, ускорява само за 4,1 секунди от място до 100 км/ч.Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км / ч.

BMW M4 Coupe с M Performance части - Интериор

Вътре, забележителна характеристика е високоефективният волан на BMW M Pro с джанта от алкантара в цвят антрацит. Декоративният елемент на волана е с прозрачно покритие от въглеродни влакна и носи надпис "M Performance". В 12 часа ръбът на волана има син център, произхождащ от моторните спортове, за маркиращите позиции.

BMW M скоростен лост за M скоростна кутия с двоен съединител (DKG M) стърчи от централната конзола на BMW M Performance, идеално адаптиран към ръката на водача. Същият композитен материал от въглеродни влакна е използван и за дръжките на вратите и лоста на ръчната спирачка с багажник от алкантара. Междувременно краката на водача лежат върху нов комплект BMW M педали, изработени от неръждаема стомана. Автомобилът на изложението разполага и с LED фарове във вратите.

От януари 2016 г. първите от новите BMW M Performance части ще бъдат налични за BMW M4 Купе. Цялата гама от компоненти ще бъде налична от дилърската мрежа на BMW до юни 2016 г.

Първи BMW M Performance части за новото BMW M2 Купе

Малко след световната премиера на новото BMW M2 Coupe, BMW сега представя BMW M Performance части на SEMA 2015, които са специално разработени за този компактен, високопроизводителен спортист.

Те включват решетки в лъскави черни тонове, M-спецификация на облицовката и единични корнизи за предните бъбрековидни елементи, с външните рамки в същото гланцово черно покритие.

Гланцови черни корнизи, които се предлагат за M страничните хрилни елементи и BMW M Performance капаци на огледалата от въглеродни влакна.

BMW M Performance заден спойлер с покритие от въглеродни влакна, новият BMW M Performance комплект окачване и спортната изпускателна система с клапи за новото BMW M2 Купе с елементи на капака на ауспуха от въглеродни влакна, са изложени на SEMA за първи път.Персонализирането на интериора също е обект на BMW M Performance аксесоари, като волан с покритие от алкантара и вложка от въглеродни влакна с отворени пори, BMW M Performance скоростен лост (наличен и за DKG скоростна кутия с двоен съединител), BMW M Performance централна конзола от въглеродни влакна и алкантара и комплект капак на педала от неръждаема стомана допълват работата. Повече подробности за аксесоарите BMW M Performance Parts за новото BMW M2 Купе ще бъдат налични през пролетта на 2016 г.

Пълен комплект за пресата BMW SEMA 2015

BMW M2 SEMA Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
BMW M4 SEMA

Популярна тема