Награди за иновации на CES: Награда за адаптивен режим на BMW Серия 7

Съдържание:

Награди за иновации на CES: Награда за адаптивен режим на BMW Серия 7
Награди за иновации на CES: Награда за адаптивен режим на BMW Серия 7
Anonim
bmw 7 series g11 CES Innovation Awards

CES Innovation Awards 2016, режимът на АДАПТИВНО управление на отдела за окачване на новото BMW Серия 7 го кара да спечели наградата "Интелигентност на превозното средство"

CES Innovation Awards 2016: Системата BMW ConnectedDrive отбелязва високи резултати в едно от най-престижните световни състезания за технологични тенденции. Режимът ADAPTIVE, който прави своя дебют в новото BMW Серия 7, взе най-високи оценки в категорията Vehicle Intelligence на наградите CES Innovation Awards 2016.Наградите се връчват ежегодно като признание за пионерски иновации в индустрията на потребителските технологии.

В резултат на миналогодишното приложение BMW i Remote, този подновен успех още веднъж подчертава високото ниво на развитие на системата BMW ConnectedDrive в тази област.

Наградите за иновации на CES са пряко свързани с Consumer Electronics Show (CES), едно от най-важните търговски изложения по рода си в света, което се провежда в Лас Вегас от 6-9 януари 2016 г. В рамките на период, предшестващ шоуто, желаните награди за иновации на CES бяха връчени на 10 ноември 2015 г. в Ню Йорк тази година, с общо 27 различни категории. Работите, представени в конкурса, се оценяват от жури, съставено от независими дизайнери, инженери и членове на специализираната преса.

АДАПТИВЕН режим: идеален за всеки стил на шофиране и всеки маршрут

В категорията „Интелигентност на автомобила“, която включва технологии и системи, предназначени да направят шофирането по нашите пътища по-лесно, по-безопасно и по-удобно, BMW прибира желаната награда. На наградите CES Innovation Awards за 2016 г. съдиите избраха режима ADAPTIVE като победител, който направи световната си премиера на новото BMW Серия 7. Тази чисто нова настройка е включена в стандартния контролен панел на системата Driving Experience и предлага настройка на превозното средство по адаптивен начин, който ясно прави значителни корекции, за да отговаря на стила на шофиране, като го адаптира към характеристиките на пътя. За тази цел системата разбира редица различни фактори и параметри. В зависимост от това как водачът ускорява, спира или завива, например, или дали скоростният лост е в D или S позиция, дали системата за активно управление на шасито е активна или дали е позиционирана в определен режим на шофиране, системата адаптира всичко според тези параметри.Ако превозното средство е оборудвано с професионална навигационна система, режимът АДАПТИВЕН също така анализира картографските данни, за да избере подходящо инструмента за настройка, например при смяна от градско шофиране към магистрала или време за справяне с криволичещи пътища или когато се приближите до кръстовище. Автомобилът с вградения си радар избира и оптималната конфигурация за ситуации като изпреварване или приближаване на автомобил отпред. Този успех на наградите CES Innovation Awards за 2016 г. е още едно доказателство, че системата BMW ConnectedDrive е водеща, когато става дума за свързаност между водача, автомобила и външния свят.

Пълен комплект за пресата BMW Adaptive Drive CES Innovation Awards 2016

Популярна тема