BMW ConnectedDrive: Партньор с Deezer

Съдържание:

BMW ConnectedDrive: Партньор с Deezer
BMW ConnectedDrive: Партньор с Deezer
Anonim
BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive. Партнира си с Deezer и разширява предлагането на развлечения. Шофьорите ще имат достъп до над 35 милиона песни с неограничено слушане

BMW ConnectedDrive и Deezer, водеща поточно аудио и музикална услуга по заявка с над 35 милиона песни - обявиха ново партньорство с Online Entertainment, което позволява на водачите да се наслаждават на директен достъп до музика и мултимедийно съдържание от автомобила си, дори без смартфон. Вградената SIM карта на автомобила осигурява оптимална връзка с Deezer.За да го използвате, вашето превозно средство трябва да е оборудвано с услуги ConnectedDrive и професионална навигационна система.

Неограничено аудио удоволствие.

Първият път, когато използвате Online Entertainment, автоматично се създава потребителски акаунт при въвеждане на имейл адреса. Въпреки това е възможно също така да влезете със съществуващ акаунт в Deezer, което позволява на потребителите да имат достъп до всички свои създадени плейлисти. Няма ограничение за броя на избраните песни или желания обем данни. И дори когато пътуват извън Германия - във Франция, Италия, Холандия, Испания и Обединеното кралство - шофьорите могат да продължат да се наслаждават на онлайн достъп до всички музикални услуги, които предлагат, без да налагат допълнителни международни такси или тарифи. За клиенти, които са закупили BMW Online Entertainment на тези пазари, вече можем да предложим онлайн съдържание и в Австрия и Швейцария.И двете държави са пазари за роуминг за онлайн развлечения.

Когато музикален запис е избран чрез Online Entertainment, изтеглянето започва от професионалната навигационна система към твърдия диск в автомобила - докато в случай на албуми, песните се съхраняват директно на твърдия диск. Резултатът е непрекъснато удоволствие от слушане. В същото време музикалният архив на твърдия диск нараства еднакво. След като музиката бъде каталогизирана, песните могат да се възпроизвеждат онлайн по всяко време, без да е необходима връзка с музикалната услуга - например когато сте в страна, където услугата не е достъпна.

Deezer: над 35 милиона песни, съобразени с вашия вкус.

Deezer е водещ доставчик на музика с над 35 милиона песни в своята библиотека и се предлага в повече от 180 страни по света.Потребителите могат лесно да търсят музика по изпълнител, албум или заглавие. Философията на Deezer е свързана изцяло с откриването на нова музика и препоръките от неговите редактори имат за цел да стимулират желанието да слушате нова музика. Потребителите могат да извикат песните, предложени за определен жанр, например, да създават свои собствени плейлисти или да ги избират от публичните плейлисти на други слушатели. Слушателите могат просто да добавят песните, които харесват, особено към любимия си списък с песни.

Иновативна функция за търсене на музика с Music Connected.

Като се свързва с музикални партньори, Online Entertainment не просто отваря огромна музикална библиотека. Иновативната функция Music Connected допълнително увеличава удоволствието от музиката, като същевременно помага на потребителите да открият нови изпълнители. Всеки, който слуша музикални образци чрез Online Entertainment например, ще има други песни или албуми, предлагани от същия изпълнител.Ако желаете, Music Connected може също да предложи повече музика от подобен стил. Можете също да преглеждате музикални услуги по албум или друга музика от същия автор за песни, които се възпроизвеждат по DAB радио или FM радио. Тази конкретна функция в момента е налична само в новото BMW Серия 7, въпреки че постепенно ще бъде разширена и в други модели.

Музика, където и да отидете. В колата и на вашия смартфон, компютър или таблет.

Онлайн развлеченията се управляват чрез системата iDrive и контролния дисплей и могат да бъдат намерени в главното меню под Мултимедия. И шофьорите все още могат да имат любимата си музика под ръка, дори когато не са в колата: с Online Entertainment резервираната фиксирана такса за музика може да се използва и на устройства като смартфони, таблети или компютри.

Пълен комплект за пресата BMW ConnectedDrive партньорство с Deezer

Популярна тема