EA7 Olimpia Milano: BMW Milano доставя автомобилите на спонсора

Съдържание:

EA7 Olimpia Milano: BMW Milano доставя автомобилите на спонсора
EA7 Olimpia Milano: BMW Milano доставя автомобилите на спонсора
Anonim
EA7 BMW Милано

EA7 Olimpia Milano: BMW Milano доставя 12 автомобила BMW 420d Gran Coupè като спонсорски автомобили за отбора, планиран за сезон 2015-2016

EA7 Olimpia Milano получи от BMW Milano, търговския клон на BMW Italia S.p.A., официален спонсор на EA7 Olimpia Milano от 2012 г. и за целия сезон 2015-2016, 12 BMW 420d Gran Coupé за отбора, предвиден в спонсорство

Изпълнителният директор на BMW Milano, Маурицио Амброзино и генералният мениджър на EA7 Olimpia Milano Флавио Порталупи, с главния треньор Жасмин Репеша и целия екип присъстваха на събитието.

Маурицио Амброзино, главен изпълнителен директор на BMW Milan, каза:

„Гордеем се със споразумението за спонсорство между BMW Milano и EA7, защото има много силни афинитети между двете марки. По-специално, вкусът към предизвикателствата и желанието за усъвършенстване са част от ДНК на двете компании".

Флавио Порталупи, генерален мениджър на EA7 Olimpia Milano:

„Щастливи сме да имаме BMW Milano на наша страна от 2012 г. Това, което търсим в нашите партньори, е споделянето на нашите цели, следователно желанието да се стремим към максимума със стил, който ни отличава и да го правим с стабилност. Продължителността на тази връзка е свидетелство за взаимно удовлетворение, което ни съпътства от първия момент, прекаран заедно. Ние също обичаме да виждаме ентусиазма и нарастващата страст, с които лидерите на BMW Milano ни следват и от емоционална гледна точка.

BMW Серия 4 Gran Coupe

BMW Серия 4 Гран Купе съчетава стилистичните и динамични качества на модел купе с две врати с функционалността на автомобил с четири врати и щедрото пространство на товарното пространство. Всъщност удължената с 12 мм и повдигната линия на покрива подчертава елегантността и ексклузивността на BMW Серия 4 Гран Купе и предефинира стилистичните еталони в автомобилната категория, към която принадлежи, като предлага по-голяма функционалност. Просторът за главата и комфортът при седене са увеличени в кокпита, което го прави подходящо и за баскетболен отбор.

Пълен комплект за пресата EA7 Olimpia Milano

Образ Образ
Образ

Популярна тема