BMW SA Open Championship: Официален партньор на BMW

Съдържание:

BMW SA Open Championship: Официален партньор на BMW
BMW SA Open Championship: Официален партньор на BMW
Anonim
Открит шампионат на BMW SA

BMW SA Open Championship: BMW е официален партньор на събитието. В допълнение, глобалният голф играч е и новият „Официален автомобилен партньор“за Sunshine Tour of South Africa

BMW SA Open Championship: Най-старият турнир на Южна Африка на терена – и вторият най-стар Open Championship в света – сега ще бъде официално известен като BMW SA Open Championship. Турнирът, който празнува своята 105-та годишнина през 2016 г., обединява усилията си с немския производител на луксозни автомобили, който е един от най-важните спонсори на професионалните игри в световен мащаб.Първият открит шампионат на BMW SA ще се проведе от 7 до 10 януари 2016 г. (Glendower Golf Club, Йоханесбург).

BMW има дълга история на участие в спортове, които изискват уникална комбинация от мощност, прецизност и ефективност, за да успеят. В световен мащаб BMW е важен партньор на професионалния голф от 1989 г. насам с характерни турнири на почти всяко голямо PGA турне по света. Партньорството за титлата на BMW SA Open Championship подчертава специалната силна връзка с PGA European Tour, което BMW твърди като „Официален партньор“.

Тим Абът, главен изпълнителен директор на BMW Group Южна Африка, каза:

„Спортове като моторни спортове, ветроходство и голф са важни стълбове на глобалното спонсорство за марката BMW. Имайки това предвид, тази инициатива за местно спонсорство – която отразява глобалната стратегия за спонсорство на марката – вижда BMW да стане глобален партньор за правата за именуване на Open SA Championship.Освен това дава възможност на марката да консолидира позицията си в голфа с голямо събитие, което се надяваме да нарасне с времето, за да се превърне в най-голямото професионално голф събитие в Южна Африка"

В същото време BMW ще стане официален партньор за превозни средства на Sunshine Tour.

Abbott добави:

„Ние ще предоставим превозни средства за служителите на турнето, за да предложим гама от класни автомобили на световни голф професионалисти в Южна Африка, както и възможността нашата марка да се появи във всички официални турнири на Sunshine Tour.. Подписахме дългосрочен договор със Sunshine Tour в настоящия формат и съм уверен, че това ще бъде началото на една дълга и успешна серия с второто най-старо Open Championship в света.”

Пълен комплект за пресата BMW SA Open Championship

Популярна тема