BMW i3: честит рожден ден бебе i

Съдържание:

BMW i3: честит рожден ден бебе i
BMW i3: честит рожден ден бебе i
Anonim
BMW i3

BMW i3 става на две години. В Германия BMW i3 е най-продаваният електрически автомобил от пускането му на пазара. В световната ранглиста е трети

BMW i3, две години след пускането му в продажба, BMW i3 се утвърди на върха в своя сегмент в световен мащаб. В Германия едно от всеки четири електрически превозни средства, продадени оттогава, е BMW i3, в световен мащаб това е едно на 10.

В списъците с най-популярните EV модели малкият електрически автомобил на BMW заема трето място в световен мащаб от пускането му на пазара през ноември 2013 г.Най-важният единичен пазар за изцяло електрическия автомобил с пет врати е Съединените щати, където той се нарежда на трето място. В Норвегия BMW i3 беше най-продаваният автомобил в цялата гама на BMW тази година.

(Източник на всички пазарни данни: POLK / IHS за Q3 / 2015)

Неговата способност да отговаря на индивидуалните нужди на клиентите и националното законодателство в различни страни също обяснява как BMW i3 е внасяното само в Китай електрическо превозно средство, което може да бъде закупено без данъци и избягва митнически пречки. За Япония е специално разработена специална версия на BMW i3, съобразена с по-ниската височина на местата за паркиране.

Малката изцяло електрическа кола вече се предлага в 49 държави, което означава, че средната фаза на въвеждане на пазара вече е приключила. Само няколко по-малки пазара все още трябва да бъдат проследени. Решаващо за историята на успеха на BMW i3 беше, че то е единственото електромобилно превозно средство в света с опционален Range Extender.В много случаи - особено сред клиентите, които все още са резервирани относно закупуването на електрически автомобил - изборът на двигател с вътрешно горене дава допълнителен малък дисбаланс в полза на BMW i3.

BMW i3 Press Kit

Популярна тема