MINI all’ Автомобилно изложение в Лос Анджелис 2015 г

Съдържание:

MINI all’ Автомобилно изложение в Лос Анджелис 2015 г
MINI all’ Автомобилно изложение в Лос Анджелис 2015 г
Anonim
MINI кабриолет @ шоу в LA

MINI се появява в пълната си гама на автомобилното изложение 2015 в Лос Анджелис. Новите MINI Clubman и MINI Cabrio са кралиците на събитието

MINI подчертава най-новите автомобили, пуснати на пазара с двойна американска премиера на автомобилното изложение в Лос Анджелис през 2015 г. На международното изложение на западния бряг на Калифорния англо-германският автомобилен производител представя както новото MINI Clubman, така и новия MINI кабриолет за американската публика за първи път. И двата модела осигуряват идеалната основа за нови целеви групи, които искат да получат достъп до отличителното усещане, предлагано от MINI в най-новата му форма.Годишнината на един успешен модел ще бъде отбелязана и в Лос Анджелис: 500 000 MINI Countryman ще бъде представен на щанда на британската марка, която е потънала в традиции и в същото време разширява моделната си гама. По този начин марката MINI е в състояние да осигури стимул за продължаващия си растеж на американския автомобилен пазар.

Съединените щати продължават да бъдат най-важният единичен пазар за автомобили от марката MINI. Привлекателността на последното поколение модели се отразява на този пазар, включително в нивото на търсене на новото MINI с 3 врати и новото MINI с 5 врати. Те също ще бъдат изложени на автомобилното изложение в Лос Анджелис, заедно с водещата версия на новото поколение модели, MINI John Cooper Works.

Цялостният успех: 500 000 произведени MINI Countryman до момента

Друг фактор за успех в САЩ е MINI Countryman, първият модел на марката с четири врати, голяма задна врата, пет места и задвижване на четирите колела като опция.

До 500 000 автомобила от този модел вече са произведени, гарантирайки автентично MINI удоволствие от шофирането дори извън сферата на градската мобилност. Юбилейното превозно средство ще бъде изложено на автомобилното изложение в Лос Анджелис през 2015 г. Той ще бъде показан във варианта на цвят Kite Blue Metallic, който е представен на юбилейния автомобил, за първи път и ще се предлага за MINI Countryman от пролетта на 2016 г.

Автомобилното изложение в Лос Анджелис е открито за първи път през 1907 г. Това е последният акцент за годината на сцената на Международното автомобилно изложение в индустрията и предлага интересен поглед към бъдещите автомобилни тенденции и новостите за следващия сезон.

Тази година производителите на автомобили и доставчиците по целия свят ще покажат своите настоящи модели и продукти заедно с концепциите в Конгресния център на Лос Анджелис, който ще се проведе от 20 до 29 ноември 2015 г.

Пълен комплект за пресата MINI @ Los Angeles Auto Show 2015

Образ MINI кабриолет @ шоу в LA Образ Образ
Образ

Популярна тема