Pitti Immagine: партньорство с MINI

Съдържание:

Pitti Immagine: партньорство с MINI
Pitti Immagine: партньорство с MINI
Anonim
MINI Pitti Представете си

Pitti Immagine: разширено партньорство с MINI. След партньорството между MINI и Pitti Uomo, англо-германските и флорентинските марки се укрепват

Pitti Immagine консолидира партньорството си с MINI и го подновява през 2016 г. по случай 89-ото издание на Pitti Uomo от 12 до 15 януари в обстановката на Fortezza da Basso във Флоренция.

MINI не само потвърждава творческото партньорство с Pitti Uomo - международно референтно събитие за мъжка мода и съвременни начини на живот - но присъства и на събитията Pitti Bimbo и Pitti Filati, за да прегърне напълно света на модата и италианския дизайн и утвърждаване като марка, внимателна към иновациите и новите тенденции.

Като официален партньор на Pitti Immagine, MINI преосмисля темата "Pitti Generation(s)" по ексклузивен начин: също за изданието за 2016 г. двете компании са разработили серия от общи проекти и присъствието на MINI на три изложби, организирани от Pitti Immagine, най-добре изразява някои ценности като търсенето на иновации, желанието да се отиде по-далеч, за да се предвидят новите тенденции, динамиката и енергията на своите фенове, принадлежащи към градската култура и любителите на избора, който той реши.

MINI и Pitti Immagine заедно, за да се фокусират върху нови таланти

Страстта, иновациите и изследванията са съставките на творческото партньорство между MINI и Pitti Immagine, между два свята, които споделят ценности и цели, които винаги са свързани със съвременния подход към начина на живот.

MINI и Pitti Immagine заедно дават конкретна подкрепа на света на международната мода и пространството на MINI на изданието на Pitti Uomo за 2016 г. ще бъде домакин за първи пътНай-новата модна бръмча, селекция от талантливи международни дизайнери, ангажирани с разработването на нова концепция за модерност в мъжкото облекло.

Освен това MINI ще продължи да подкрепя новите италиански таланти от програмата Pitti Italics.

Пълен комплект за пресата Pitti Immagine и MINI

Популярна тема