BMW Motorrad: спортната каска BMW е изтеглена от пазара

Съдържание:

BMW Motorrad: спортната каска BMW е изтеглена от пазара
BMW Motorrad: спортната каска BMW е изтеглена от пазара
Anonim
Изтегляне на спортна каска BMW Motorrad

BMW Motorrad изтегля BMW Sport Helmet от пазара. Без риск за сигурността. Безплатна замяна с друга каска или продукт на BMW Motorrad на същата стойност

BMW Motorrad изтегля своята мотоциклетна каска от линията аксесоари на BMW Motorrad модел „BMW Sport Helmet“. Собствениците се съветват да върнат каската си в оторизиран представител на BMW Motorrad. Независимо от възрастта на каската, въпросният модел може да бъде заменен безплатно с друга каска BMW Motorrad или друг продукт на BMW Motorrad на същата стойност.

Въпросните каски могат да бъдат идентифицирани по осемцифрения номер, който лесно се разпознава върху информационния етикет на лентата за брадичката на самата каска. Само каски с идентификационен номерID 059241 / P се интересуват от кампанията за изтегляне.

BMW Motorrad подчертава, че няма риск за безопасността на потребителите, които притежават каски, които нарушават правилата.

Моделите каски “BMW Sport Helmet” не отговарят напълно на изискванията на хомологационните тестове съгласно европейския стандарт ECE R 22.05. Ето защо BMW Motorrad реши да изтегли тези каски от пазара и да предостави безплатна замяна в случай на покупка преди изтегляне.

Други каски BMW Motorrad (например „System“, „Race“и „Enduro“) НЕ са засегнати от тази кампания за изтегляне.

В допълнение, BMW Motorrad наскоро стартира новата колекция BMW Motorrad Rider's Equipement Collection, където може да се направи богат избор от резервни продукти.

Още в първата главаAdventure Rideпътешествениците по света ще намерят оборудване от висок клас, произведено отBMW Motorrad Rider: Рали костюмзапочва в новите цветови комбинации синьо / сиво и черно / червено. Сега популярният костюм се произвежда от изключително сложни материали: ProTechWool и карбоново покритие предлагат значително увеличение на комфорта и безопасността. Вълнуващите актуализации в дизайна, комфорта и безопасността през следващия сезон правятGS Pro ботушииРали ръкавицизадължителни за пътниците по света. Това важи и заTrinkPak Hydra, който лесно утолява жаждата по време на шофиране.GS Carbon каска, съсспециален мотив GS Trophyе идеалното допълнение към приключенска визия.

Пълен прес комплект BMW Motorrad Sport Helmet

Популярна тема