BMW S 1000 RR: в Макао 1-2-3 място

Съдържание:

BMW S 1000 RR: в Макао 1-2-3 място
BMW S 1000 RR: в Макао 1-2-3 място
Anonim
BMW S 1000 RR
ПЕЙСМЕКЪР, БЕЛФАСТ, 19.11.2015 г.: Питър Хикман (Briggs BMW) в Moorish Hill по време на тренировка за Гран При на Макао 2015.

СНИМКА ОТ СТИВЪН ДЕЙВИСЪН

BMW S 1000 RR: Историческо едно-две-три за BMW S 1000 RR на легендарната Гран при на Макао

BMW S 1000 RR участва в най-големия успех на BMW Motorrad досега на легендарната Гран при на Макао - те гарантират не само първата победа на германската марка в тази емблематична, но и празнуват състезанието 1-2-3 на подиума за BMW S 1000 RR. Голямата награда на Макао на предизвикателната писта Гуя по улиците на бившата португалска колония, а сега специален административен район на Китай, се проведе за 49-ти път тази година.

Общо 30 пилота се състезаваха в това изключително трудно състезание по тесните улици на Макао, като сред тях бяха десет пилоти на BMW. Не по-малко от четирима от тях пресякоха финалната линия в челната петица. Тази година екипите на клиентите на BMW бяха подкрепени от експерти от BMW Motorrad Motorsport изглеждаше в класа за себе си в Макао. BMW S 1000 RR е мотоциклетът, който доминира в квалификацията, с изцяло BMW преден ред. Мартин Джесоп (Великобритания / Riders Moto BMW) си осигури първа позиция, Майкъл Рътър (Великобритания / Penz13.com BMW Motorrad Motorsport от MGM China) беше втори на стартовата решетка, Питър Хикман (Великобритания / Briggs BMW Equipment) трети.

След 12 обиколки на 6,15-километровата писта, Хикман беше този, който пресече линията първи, празнувайки първата победа на Макао в кариерата му и първата за BMW. Той отбеляза и най-бързата обиколка в състезанието за 2:24, 940 минути. На финала Хикман имаше преднина от 6.276 секунди пред Джесоп, който беше втори на подиума.1-2-3 за BMW S 1000 RR беше завършен от Rutter, който беше трети на подиума. Гари Джонсън (Великобритания) донесе добър резултат за пилотите на BMW, завръщайки се у дома с петото си място на Penz13.com BMW Motorrad Motorsport от MGM China RR.

Отборът на Penz13.com на ръководителя на отбора Рико Пенцкофер (Германия) също беше най-успешният отбор в тазгодишното състезание за Голямата награда на Макао. В допълнение към четиримата пилоти на BMW в челната петица, двама повече от техните колеги пилоти с BMW S 1000 RR завършиха изтощителната надпревара в челната десетка: Лий Джонстън (GB / East Coast Construction) беше девети, а Дейвид Джонсън (AU / Ice Valley на Motorsave Commerce) беше 10-ти. Голямата награда на Макао е валидна за класификацията BMW Road Race Combinend (BMW RRC) Race Challenge и BMW Motorrad Race Trophy.

Пълен комплект за пресата BMW S 1000 RR Macau Grand Prix.

Изображение BMW S 1000 RR "

Популярна тема