BMW i8 V8 TwinTurbo: Gabura Automotive създава чудовището

Съдържание:

BMW i8 V8 TwinTurbo: Gabura Automotive създава чудовището
BMW i8 V8 TwinTurbo: Gabura Automotive създава чудовището
Anonim
BMW i8

BMW i8 от Gabura Automotive: амбициозният проект за оборудване на BMW i8 с 4,4-литров V8 с BMW M TwinPowerTurbo технология на BMW M6

BMW i8: най-високият израз на технологията на марката BMW i и острието на BMW Group за иновации и производителност при хибридни превозни средства. През годините BMW i8 е бил в центъра на много проекти за автомобилен тунинг, но нито един от тях не е създал наистина още по-вълнуваща кола. Повечето тунери са се фокусирали върху естетически подобрения, а не върху производителност, и е лесно да се разбере защо не са получили голям плюс в тръпката.Изключително много сложната механика на автомобила накара много специалисти да се откажат, но не и Gabura Racing Technlogies, която е в процес на разработване на най-вълнуващото BMW i8, създавано някога.

Gabura Racing Technologies, немски тунер, специализиран в състезателни трансмисии и специално изработени същите, има идеята да създаде най-мощното BMW i8, което съществува днес, с много проста рецепта. Механична смяна. Малкото допълнение на 4,4-литров V8 двигател от BMW M6.

4,4-литровият V8 S63TU с технологията BMW M TwinPowerTurbo, доставяща невероятните 560 к.с. и 680 Nm въртящ момент, пое управлението от предния мост на BMW i8, заличавайки всички следи от футуристична хибридна технология от BMW i8.

Недоволни, инженерите от екипа на Gabura продължиха да разработват двигателя, достигайки до 760 к.с. Мощността се предава към задните колела чрез секвенциална шестстепенна скоростна кутия, добавена пред задния мост.

Серийното BMW i8 се нуждае само от 4,4 секунди, за да достигне 100 км/ч (62 мили в час) от място със своите 360 конски сили, така че очакваме BMW i8, настроено от Gabura, да е малко по-бързо.

Gabura Automotive Racing Technlogies BMW i8

Популярна тема