ТУК Карти: тук е бъдещето на мобилността

Съдържание:

ТУК Карти: тук е бъдещето на мобилността
ТУК Карти: тук е бъдещето на мобилността
Anonim
ТУК

Here Maps: мобилността на утрешния ден започва с цифрови карти в реално време. Съвместна покупка от BMW, Mercedes-Benz и Audi за картографската услуга в реално време на Nokia

ТУК Карти: интелигентни карти в реално време, базирани на местоположение услуги и силно автоматизирано шофиране; бъдещето на мобилността е в дигитализиран свят - такъв, който може да бъде постигнат чрез продуктите и услугите на HERE. Картите от световна класа и новото разбиране на услугите, базирани на местоположението, са основата на HERE да продължи своя път на успешен растеж - като отворена, независима и създаваща стойност компания.Това е от полза за много стотици клиенти на HERE в различни индустрии.

AUDI AG, BMW Group и Daimler AG ще осигурят силна подкрепа за това развитие като нови акционери на HERE. Тримата първокласни производители успешно завършиха придобиването на системите за бизнес картографиране и местоположение на Nokia HERE на 4 декември 2015 г., след като получиха одобрения от всички съответни органи. Новата акционерна и управленска структура е предназначена да гарантира независимостта на HERE и да им позволи да продължат ежедневния си бизнес.

Платформата за местоположение HERE е настроена да предоставя карти с висока разделителна способност, комбинирани с информация за местоположение в реално време, предоставяйки на клиентите подробно представяне в реално време на реалния свят. Това се постига чрез HERE, която е водеща технология за картографиране във връзка с безброй източници на данни като автомобили, мобилни телефони, транспорт и логистика, както и инфраструктурни елементи.

Докато HERE в момента обработва своя собствена карта с данни от повече от 80 000 източника и милиарди сондажни точки дневно, компанията е активно ангажирана в свързването с милиони превозни средства и техните бордови сензори, които генерират информация за заобикалящата ги среда. кола. Данните, добавени към платформата HERE, подобряването на нейните карти и по-голямото персонализиране на продуктите и услугите. Това носи огромна полза за всички клиенти, което води до по-голям комфорт по време на пътуване, по-безопасни пътища за всички, по-малко задръствания и по-чисти градски зони.

Пълни карти за медиите тук

Популярна тема