Конкурс d &8216; Elegance Villa d’Este 2016

Съдържание:

Конкурс d &8216; Elegance Villa d’Este 2016
Конкурс d &8216; Elegance Villa d’Este 2016
Anonim
Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2015

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: ето новините за следващата година в Чернобио и инициативите, насърчавани от BMW Group Classic

В края на май всяка година погледът на автомобилните ентусиасти от цял ​​свят се фокусира върху историческите автомобили и мотоциклети от различни епохи, подредени в Concorso d 'Eleganza на Villa d'Este в Чернобио, на бреговете на езерото Комо. Тридневното събитие, организирано отBMW Group Classicи хотел Villa d'Este, запазва своя изключителен статут в редиците на състезанията за красота на автомобили и мотоциклети. елегантността, която излъчва, несравнимата атмосфера, която се създава и малкото, но изискано поле от участници.В същото време представянето на концептуални автомобили и прототипи предлага поглед към автомобилното бъдеще.

Имайки предвид това,мотото на Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016 е „Назад в бъдещето – пътуването продължава“.

Комисия за подбор от международни експерти ще извърши проверка на всеки автомобил и мотоциклет с надеждата да участват в събитието - и първото от планираните събития в девет състезателни класа вече е решено:

  • Предвоенен упадък - Полети на автомобилната фантазия
  • Предвоенни суперавтомобили - Бързите и пищните
  • Колите на звездите - От сребърния екран до студиото
  • Рали автомобили - Героите на специалния етап, 1955 - 1985
  • Смелост да бъдеш различен - Дизайни, които избутаха границите
  • "Sur mesure et haute couture" - "Еднократни за ценителя"

През трите дни на събитието, исторически автомобили и мотоциклети с изключителна класа и с увлекателни истории за разказване ще се състезават пред журито на високо ниво в различните категории.Освен за търсенето на одобрение от експертите, състезателите ще се борят и за обичта на публиката, чиито гласове ще определят победителите в различните специални награди.

Изискана гама от модели очаква и феновете на ретро мотоциклети.

Мотоциклетно състезаниесе утвърди като един от акцентите на Ден 2. През 2016 г. редки мотоциклети ще бъдат намерени отново да спират на историческия автомобилен парад във Villa d' Есте на път от Комо към парка на Вила Ерба в Чернобио. След това журито ще изрази своя експертен поглед върху сглобените велосипеди, когато достигнат края на пътуването си.

Concorso d’Eleganza на Villa d’Este в северния италиански град Чернобио е създадена за първи път през 1929 г. като изложение за нови творения в автомобилната индустрия, но от 1980 г. остава в историята на автомобилостроенето. През 1999 г. BMW Group пое патронажа на тази почит към автомобилните рядкости, а от 2005 г. BMW Group Classic и хотел Villa d'Este действат като домакини.В допълнение към класическите превозни средства, които се отличават с изключителна естетика и голямо историческо значение, Concorso d 'Eleganza на Villa d'Este включва също дизайнерски студиа и прототипи от различни епохи, на които различни посетители да се възхищават.

Пълен комплект за пресата Concorso d 'Eleganza Villa d’Este 2016

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2015

Популярна тема