BMW i: за нея наградата “ Инерция за промяна” от ’ ООН

BMW i: за нея наградата “ Инерция за промяна” от ’ ООН
BMW i: за нея наградата “ Инерция за промяна” от ’ ООН
Anonim
bmw i

BMW i получава наградата "Импулс за промяна" на Организацията на обединените нации (ООН).

BMW i е в челните редици на EV технологията по света, когато става въпрос за пилотни проекти и инфраструктурен дизайн

BMW i оформя бъдещето на индивидуалната мобилност, не само с иновативни продукти и услуги, но и с глобално участие в разширяването на обществено достъпна инфраструктура за зареждане на електрически превозни средства. Коридорът за експресно зареждане, инициатива за увеличаване на достъпа до бързо зареждане с постоянен ток, стартирана от BMW i и ChargePoint, сега получава значителна награда - „Инерция за промяна“на ООН.

Програма награждава награда за усилията да се предостави на водачите на електромобили достъп до бързи зарядни устройства в гъсто населените и натоварени региони на Източното крайбрежие и Западното крайбрежие на Съединените щати. Проектът е крайъгълен камък по пътя към независима марка в изграждането на стандартизирана инфраструктура за зареждане в цялата страна, като по този начин играе ключова роля в прехода към електрическа мобилност в Съединените щати. Наградата "Импулс за промяна" се връчва в рамките на Конференцията на ООН за изменението на климата COP 21 (Конференция на страните), която ще се проведе в Париж.

До края на 2015 г. около 100 станции за бързо зареждане ще бъдат инсталирани по западното крайбрежие на Съединените щати между Портланд, Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Диего и по източното крайбрежие между Вашингтон и Бостън. Станциите за зареждане се инсталират на максимално разстояние от 50 мили една от друга, обикновено в зони за почивка и в близост до търговски центрове, ресторанти или развлекателни дейности.Всяка станция има съответно 50 kW и 24 kW товар. В случай на цикъл на зареждане от 50 kW например - стандартно зареждане за BMW i3 - това отнема само 20 минути. Особено внимание е обърнато на аспекта, че всички станции за зареждане отговарят на световния стандарт CCS и са приложими за широка гама EV автомобили, така че да не могат да се използват само за моделите на определена марка.

В допълнение към Инициативата за западното и източното крайбрежие на САЩ, която беше наградена с „Инерция за промяна“, BMW i също така поддържа широка гама от инфраструктурни проекти за бързо зареждане по целия свят, в момента с фокус върху Северна Америка, Европа, Южна Африка, Китай и Япония.

Общо стартирани са повече от 30 проекта в повече от 25 държави и ние работим в сътрудничество с повече от 50 партньора от повече от 3000 DC и повече от 1300 AC точки за зареждане.В автомобилния сектор BMW i очевидно води множеството пилотни проекти, в които участва. В допълнение, стратегическите инвестиции на BMW i Ventures във водещи марки в областта на инфраструктурата за зареждане, като ChargePoint и ChargeMaster, подчертават инерцията на марката за успешна електрическа мобилност.

На европейско ниво, участието в различни проекти TEN-T (Трансевропейска мрежа - транспорт), планирани в 429 точки за бързо зареждане в 10 европейски страни, е част от партньорството с BMW i.

В Германия BMW i е един от организаторите и операторите на SLAM (мрежа за бързо зареждане за магистрали и градски райони), която включва изграждането на 600 станции за бързо зареждане.

Пълен комплект за пресата BMW i „Инерция за промяна“от Обединените нации

Популярна тема