BMW Милано: голяма посещаемост в City Sales Outlet

Съдържание:

BMW Милано: голяма посещаемост в City Sales Outlet
BMW Милано: голяма посещаемост в City Sales Outlet
Anonim
BMW Милано

BMW Milano отвори своя City Sales Outlet със страхотно събитие на централното място на улица De Amicis

BMW Milano приветства повече от 2000 души и многобройни знаменитости на партито по откриването на своя нов City Sales Outlet. DJ сетът на Saturnino заедно с BMW M3 Group A, създадено от художника Ken Done през 1989 г. и част от колекцията BMW Art Car, приветстваха хилядите любопитни и милански ентусиасти, които участваха във вечерта.

Обиколка с екскурзовод доведе гостите до шоуто на живо Turbines в BMW Milano Kinesis Theatre.Иновативно изпълнение, проектирано от TODO, със звуци, създадени в реално време от Memory9, италиански артист, който е част от емблематичния лондонски лейбъл Ninja Tune.

'"Kinesis" е гръцката дума, която определя етимологията на "кинетичен" - "движение" - стойност, която представлява динамиката и сърцето на мисията на BMW. Вдъхновен от кинетичното и програмирано движение, Turbines е природата на предмостието между технологията и човешкото същество, където чрез алгоритъм звуковите входове, изпратени от Memory9, се трансформират в динамични светлинни сигнали, създавайки непрекъснато развиващо се шоу. Уникално и неповторимо изпълнение

Гостите също прекараха вечерта в BMW Motorrad, за да стигнат до зоната, посветена на MINI, където Dynamo Cafè, анимирано от DJ сета на Lele Sacchi, забавляваше гостите с продуктите на Dynamo Camp в Сан Марчело Пистойезе. Инициативата Dynamo Café, постоянно домакинствана от BMW Milan, е част от последните проекти на Dynamo Camp, предназначени да подкрепят дейностите на фондацията, посветени на развлекателна терапия за деца и тийнейджъри, страдащи от сериозни заболявания.

Вечерта, която посрещна над 2000 гости и множество ВИП персони до късно през нощта, беше идеалната възможност за стартиране на новия уебсайт Milanosiamonoi.net, портал за подкрепа на гражданите на Милано, който помага за създаването на новия City Sales Outlet на De Amicis, място за срещи дори преди представителство. Фокусът на проекта всъщност е да включи, актуализира и комуникира с града по иновативен и свеж начин, вмъквайки приноси, свързани с марките на BMW Group, по неинвазивен, но информативен начин.

Пълен комплект за пресата BMW City Sales Outlet от BMW Milano

Популярна тема