BMW USA на NAIAS 2016: всички новини от американското изложение

Съдържание:

BMW USA на NAIAS 2016: всички новини от американското изложение
BMW USA на NAIAS 2016: всички новини от американското изложение
Anonim
BMW Group NAIAS 2016
BMW Group NAIAS 2016

BMW USA на Северноамериканското международно автомобилно изложение (NAIAS) 2016 в Детройт ще представи сочни визуализации за американска земя. Дебют за BMW M2 Coupe и BMW X4 M40i

BMW USA реши да навлезе в своята годишнина през 2016 г. със силна нотка. С наближаването на стогодишнината от основаването си, компанията използва Северноамериканското международно автомобилно изложение (NAIAS), което ще се проведе в Детройт от 11 до 24 януари, за да представи пред автомобилния свят новото BMW M2 Coupe и BMW. M40i. Към двата нови автомобила на щанда ще се присъединят пионерската марка BMW i и иновативни услуги, покриващи всички аспекти на електрическата мобилност. Междувременно BMW ConnectedDrive разкрива най-новата си гама от приложения и системи, като например дистанционно управление за паркиране.

Успешното участие на BMW Group в Северна Америка датира отпреди повече от 40 години. Bayerische Motorenwerke е представена в Съединените щати от дъщерното си дружество BMW USA от 1975 г. и компанията продължи да изгражда своето производствено съоръжение в Спартанбърг, Южна Каролина през 1992 г. Моделни варианти, проектирани специално за американския пазар и ангажимента на BMW USA като двигател инженер в различни състезания в Щатите, като класа IMSA WeatherTech SportsCar Championship (където най-новото разработено BMW M6 GTLM ще се състезава с конкурентите през 2016 г.), подчертават важността на втория по големина пазар на BMW Group по отношение на продажбите, който също е важна фабрика за идеи за нови разработки. По този начин Съединените щати се превърнаха във втори дом за BMW Group и повече от 70 000 души вече са наети в страната от BMW и неговите партньорски компании.

Това е безкрайна история на успеха. BMW Group в момента прави инвестиция от един милиард долара за завода в Спартанбърг в Южна Каролина, за да увеличи производствения капацитет, което ще позволи на завода да играе още по-важна роля в производствената мрежа на BMW Group в бъдеще. Заводът в Спартанбург произвежда модели BMW X за клиенти по целия свят и е позволил на BMW САЩ да стане най-големият износител на автомобили в Съединените щати по стойност. Наред с модернизацията на производствените мощности, компанията е фокусирала вниманието си и върху създаването на два центъра за безопасност при шофиране. Единият е Spartanburg Performance Center, другият може да се намери в Калифорния, в южната част на Палм Спрингс. Тук шофьори на BMW, бъдещи клиенти на BMW и ентусиасти могат да изпитат производителността на „Ultimate Driving Machine“като гръбнак на курсовете по шофиране.

Пълен комплект за пресата BMW NAIAS 2016 - Международно автомобилно изложение в Северна Америка

Образ
Образ
BMW Group NAIAS 2016
BMW Group NAIAS 2016
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW M2 Coupe&39
BMW M2 Coupe&39
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW X4 M40i
BMW X4 M40i

Препоръчано: