Холандия: пилотен регион за BMW Driving Experience

Съдържание:

Холандия: пилотен регион за BMW Driving Experience
Холандия: пилотен регион за BMW Driving Experience
Anonim
Холандия BMW Driving Experience Холандия
Холандия BMW Driving Experience Холандия

Холандия: Бордът на директорите на BMW Group установи Холандия като пилотен регион за BMW Driving Experience

Холандия: През 2013 г. Бордът на директорите на BMW AG реши да интернационализира BMW и MINI Driving Experience. Оттогава концепцията зад плана е мотивирана и подготвена според пазарите, които те искат да контролират. В последната стъпка екип за сертифициране от BMW и MINI Driving Experience в Майзах извърши критична оценка на Холандия като пилотен пазар: опитът при шофиране в Холандия премина теста с отличие, убеждавайки екипа за сертифициране както за секцията за шофиране на както външните контакти, така и възприятието на клиента.

Местният партньор в крайна сметка събра значително повече точки, отколкото биха били необходими за сертифициране.

Робърт Айхлингер, ръководител на BMW и MINI Driving Experience, посочи:

„Бях впечатлен от начина, по който концепцията и насоките на BMW Driving Experience бяха приложени на холандска земя.“

Като част от тази интернационализация, подготовката се ускорява до Съединените щати. Китай и Италия също се подготвят за сертифициране. Критичен елемент в интернационализирането на BMW и MINI Driving Experience е поддържането или надхвърлянето на единни стандарти във всички области. Оценяват се всички елементи, които влияят на клиентското изживяване, като например инструкторите, тяхното поведение, знания и взаимодействие с участниците, съдържанието на курса на обучение, цялостното управление на събитието, както и сградите и зоните за практическо обучение - да назовем само някои от критериите за сертифициране.

Сега, след като успешно са завършили сертифицирането, шофьорският опит в Холандия може официално да носи надписа „BMW Driving Experience, официален партньор на BMW M“като печат за качество. BMW Холандия очаква този сертификат, за да отвори допълнителни възможности.

Питър Хауг, ръководител на управление на марката BMW и маркетингови услуги в BMW Холандия, каза:

„Изживяването при шофиране на BMW е емоционално богато на продуктовото изживяване, което го прави изключително ценен инструмент за привличане на нови клиенти и задържане на съществуващи клиенти."

Пълен комплект за пресата BMW Нидерландия Driving Experience

Препоръчано: