MINI ALL4 Racing в Дакар 2016: актуализации

Съдържание:

MINI ALL4 Racing в Дакар 2016: актуализации
MINI ALL4 Racing в Дакар 2016: актуализации
Anonim
MINI-ALL4-Racing - @ - Рали-Дакар-2016-31
MINI-ALL4-Racing - @ - Рали-Дакар-2016-31

MINI ALL4 Racing на рали Дакар 2016 е събитие, пълно с чар и мистерия. Пълен пакет с новини беше пуснат от MINI, уточняващ участието на MINI ALL4 Racing

MINI ALL4 Racing:От 02 до 16 ЯНУАРИ 2016 г. интересът към моторния спорт отново ще се фокусира върху пустините, планините и пясъчните пътеки на Южна Америка, които ще видят новата 2016 г. издание на рали Дакар. Това събитие, сред най-приключенските от всички състезания за крос-кънтри рали на дълги разстояния и за издръжливост, обещава да бъде трудно състезание за всички състезатели с добавянето на по-дълги етапи на голяма надморска височина и навигация през трасе, трудно в непримирим терен.

Още веднъж MINI и неговото MINI ALL4 Racing ще участват, не с един екипаж, а с 12 MINI ALL 4 Racing, докато се борят за престижната титла в Дакар - титла, която MINI познава твърде добре, тъй като той го спечели през последните четири години (2102-2015) последователно с емблематичния MINI ALL4 Racing.

Рали Дакар 2015 видя успеха, за пореден път, на MINI ALL4 Racing, този път управляван от екипажа на Nasser Al-Attiyah (QAT) и неговия навигатор Mathieu Baumel (FR). Тази страхотна двойка е готова да поеме предизвикателството да защити титлата си през 2016 г.

Откакто Mini премина в експертните ръце на Джон Купър, за да се превърне в Mini Cooper 997, побеждавайки първите си успехи в състезания от 1961 г. насам, името на Mini се свързва със света на ралито. международен и е, разбира се, синоним на победи.

Днес MINI възобновява традицията и продължава своя запас от триумфи от световна класа със своето MINI ALL4 Racing. Подобно на оригиналния Mini Cooper, MINI и неговото MINI ALL4 Racing се превърнаха в истински икони на моторния спорт, благодарение на абсолютната доминация в рали рейдовете, включително, разбира се, известното рали Дакар.

Считано за най-стресиращото и трудно състезание в календара на Rally Raid, рали Дакар – моторен маратон, който продължава две седмици и поставя под напрежение както екипажите, така и превозните средства – отново ще види MINI на старта. ще приеме предизвикателството със своя изпитан и тестван MINI ALL4 Racing.

Екипът X-raid включи четири екипажа MINI ALL4 Racing в рали Дакар 2016. Тези екипажи са съставени от професионални, опитни, известни и всички рали експерти и са готови да предложат пети пореден успех в рали Дакар в MINI.

Nasser Al-Attiyah (Катар) и неговият навигатор Mathieu Baumel (Франция) са "действащите шампиони", като победители в рали Дакар 2015.„За да спечелите Дакар, имате нужда от малко късмет, добър отбор и добър навигатор“, казва Ал-Атия. „Също така трябва да работите (много) усилено. MINI ALL4 Racing е идеалният автомобил, тъй като вече е печелил четири пъти. Моята цел през 2016 г. очевидно е да спечеля отново рали Дакар.”

Пълен комплект за пресата MINI Rally Dakar 2016

Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: