Concorso di Eleganza Villa d’ Este: новите категории

Съдържание:

Concorso di Eleganza Villa d’ Este: новите категории
Concorso di Eleganza Villa d’ Este: новите категории
Anonim
Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2015
Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2015

Concorso di Eleganza Villa d’Este 2016: Други категории са добавени към събитието. Нова категория „GT Man се завръща“и „Воден от излишък“

Concorso di Eleganza Villa d’Este 2016 има непрекъснато променяща се програма, която започва да се оформя. Селекционната комисия, която наблюдава подбора на участниците в този конкурс за красота за исторически автомобили и мотоциклети, определи две други категории на последната среща за годината. Това означава, че почти всички станции вече са завършени за това пътуване във времето - на което BMW Group Classic и хотел Villa d'Este ще поканят собственици и ентусиасти на рядкост на две и четири колела с мотото Назад към бъдещето - пътуването продължава “.

От 20 до 22 май 2016 г. исторически превозни средства от изключителна класа и с увлекателни истории за разказване ще се състезават за благоволението на високопоставеното жури и общественото одобрение в северния италиански град Чернобио сул Лаго от Комо. Всяка година комисията за избор на Villa d’Este Concorso di Eleganza съставя серия от категории, които подчертават различните аспекти на автомобилната история в това ретроспективно събитие. А сега още два състезателни класа са финализирани за събитието през 2016 г. Категорията, озаглавена „GT Man се завръща – Златната ера на спортния дизайн, 1950-1975 г.“ще донесе преди всичко представители на жанра Gran Turismo на популярни автомобили в Европа. Елегантният "Driven by Excess - Vintage Cars Concept 54, 1975 - 1986" междувременно ни връща към дните, когато те управляваха в светлините на прожекторите, модели, дефинирани с екстравагантност както в технологията, така и в дизайна. Тази категория е прерогатив на сравнително млади кандидати и Комисията за подбор отново разширява спектъра от автомобили, представени на Concorso di Eleganza di Villa d’Este, за да се хареса както на новите оператори, така и на младата публика.

Пълен комплект за пресата Concorso di Eleganza Villa d’Este 2016 - Чернобио. Италия

Препоръчано: