BMW X1: Градски зиплайн с висок адреналин и успех

Съдържание:

BMW X1: Градски зиплайн с висок адреналин и успех
BMW X1: Градски зиплайн с висок адреналин и успех
Anonim
BMW X1
BMW X1

BMW X1 Urban Zipline е разпродаден. Пълна със събития и адреналин панорама

BMW X1: типичният адреналин на екстремните спортове на голяма надморска височина пристига в града, където е възстановена ситуация, в която е необходимо да се извади онази ивица лудост, която води до надхвърляне на собствените граници, специалитет на спортист като Кристиан Гедина, специален гост на един от първите дни;

5 минути чист адреналин в центъра на Милано

По време на седемдневното събитие, от 7 до 13 декември, около 2300 души изпитаха тръпката от Zipline в района на Порта Нуова в Милано.

Дейността се проведе от 7 до 13 декември в Campo di Porta Nuova, в непосредствена близост до Piazza Gae Aulenti, с участието на 150 служители, включително дизайнери, инженери, работници, стюардеси и персонал на ZipLine, които гарантираха, че ще извършат 2300 скока напълно безопасност.

„Беше невероятно да открия отново емоцията на планината – каза Кристиан Гедина, един от първите, които стартираха – сред новите небостъргачи в Милано.“

Използваната структура беше съставена от две метални кули с височина около пет етажа на сграда, която позволяваше да се скача от 13 метра височина, висяща на два кабела с дължина 150 метра, които се пресичаха, за да образуват X на xDrive.

Събитието имаше Canon Италия като технически партньор, който се погрижи за реализацията на снимки и видеоклипове от събитието.

BMW X1 се възхищаваше през двата дни на Open Week End, посветен на новото BMW X1 за повече от 26 дни.000 посетители, които обърнаха специално внимание на предложенията от гамата на BMW, която се представя като една от най-свежите иновации на пазара, както и на възможността за провеждане на тестови шофиране на новите модели: бяха проведени 4250 пробни драйва!

Новото BMW X1

Второто поколение на BMW X1, модел, продаден по целия свят в над 730 000 бройки, се отличава с типичния екстериорен дизайн на моделите от серията BMW X. Интериорът на новото BMW X1 очевидно предлага повече пространство за пътници и багаж, в модерна среда, пълна с практични функции. Благодарение на модулните три- и четирицилиндрови двигатели от най-новото поколение силови агрегати на BMW Group, високоефективното интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive и новоразработеното окачване, се гарантира осезаемо повишаване на спортния комфорт и комфорт при шофиране. намаляване на разхода на гориво и емисиите с до 17 процента в сравнение със съответните предходни модели.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
BMW X1
BMW X1
Образ
Образ

Препоръчано: