BMW xDrive Experience 2016: нека започнем отначало

Съдържание:

BMW xDrive Experience 2016: нека започнем отначало
BMW xDrive Experience 2016: нека започнем отначало
Anonim
BMW xDrive изживяване
BMW xDrive изживяване

BMW xDrive Experience 2016: срещата за 2016 г. в Алта Бадия е подновена, за да се срещне с високопланински ентусиасти с гамата BMW xDrive задвижване на всички колела

Гамата BMW, оборудвана с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive, се среща с клиентите в Корвара в Алта Бадия, за да им даде възможност да направят тест драйв заедно с професионален инструктор както на заснежен път, така и на специално оборудван парк.

Дейностите ще се проведат в сътрудничество с Alta Badia и Dolomiti Superski от 27 декември до 10 януари и от 5 до 14 февруари 2016 г. в BMW Village на strada Burjé близо до кабинковия лифт Boè в Corvara (BZ), всеки ден от 10.00 до 18.00 ч. Освен това BMW Village ще работи и през всички уикенди на януари 2016 г., които са най-атрактивните за скиорите и любителите на планината.

Автомобилите, налични тази година, са новите BMW X1 и BMW Серия 3 xDrive току-що представени на пазара. Гамата се допълва от пълните семейни автомобили BMW X и новите BMW Серия 2 Active Tourer и Gran Tourer, оборудвани, разбира се, със задвижване на всички колела и BMW Серия 4 xDrive.

Поглед към бъдещето: BMW xDrive среща BMW eDrive

Най-новите автомобили BMW със задвижване на четирите колела въвеждат ориентиран към бъдещето технологичен напредък в мобилността. BMW i8 беше последван от представянето на пазара на първия BMW Plug-in хибриден автомобил: BMW X5 xDrive40e.

Благодарение на постоянното задвижване на четирите колела BMW xDrive и технологията BMW EfficientDynamics eDrive, този Sports Activity Vehicle съчетава вълнуващо представяне с несравнима ефективност.

Интелигентното управление на хибридната система синхронизира мощността на двигателя с вътрешно горене и електрическия мотор - разположен вътре в осемстепенната автоматична скоростна кутия - за постигане на максимална ефективност по всяко време, като в същото време перфектно отговаря на търсенето на мощност от страна на водача

Мощността на двата двигателя, единични или куплирани, се предава на пътя чрез BMW xDrive постоянно задвижване на всички колела.

Новото BMW Серия 7: Интегрално активно управление в комбинация с BMW xDrive

Новото BMW Серия 7 въвежда технологични иновации във всички области на луксозния сегмент и вече се предлага днес с BMW xDrive интелигентно задвижване на всички колела. Новият луксозен седан е и първият модел, който комбинира задвижване на четирите колела с Integral Active Steering, тоест управлението на задните колела.

Новото BMW X1

Второто поколение на успешен модел, продаден по целия свят в над 730 000 бройки, се отличава с типичния дизайн на каросерията на моделите от серията BMW X. Интериорът на новото BMW X1 предлага значително повече пространство и функционалност за пътници и багаж, в модерна и първокласна среда. Благодарение на три- и четирицилиндровите двигатели от най-новото поколение задвижване на BMW Group, интелигентното задвижване на всички колела BMW xDrive с оптимизирана ефективност и новоразработеното окачване, се гарантира осезаемо повишаване на спортния комфорт и комфорт при шофиране, придружено от намаление в разхода на гориво и емисиите с до 17 процента в сравнение с техните предшественици.

Новото BMW X1 заема водеща позиция в своя сегмент не само заради динамиката на шофиране и характеристиките на ефективност, но и заради многобройното оборудване, богато на иновации, характерно за горните сегменти. Всъщност като опции се предлагат напълно LED фарове, динамичен контрол на амортисьорите, BMW Head-Up дисплей и системата Driving Assistant Plus.

Press Kit BMW xDrive Experience 2016

Препоръчано: