BMW X1 LWB: тук са подадените патенти

Съдържание:

BMW X1 LWB: тук са подадените патенти
BMW X1 LWB: тук са подадените патенти
Anonim
BMW X1 LWB
BMW X1 LWB

BMW X1 LWB: моделът с дълга база ще направи своя дебют през 2016 г. на китайския пазар. Визуализация на снимките на заявените патенти за външната каросерия

BMW X1 LWB: Моделът с дълго междуосие на новото BMW X1 2016 е модел, предназначен за китайския пазар и няколко пъти е шпиониран в тестовите етапи, но сега PCauto.com.cn чрез IndianAutosBlog публикува изображенията на патента, които напълно разкриват външния му стил.

BMW X1 LWB ще бъде по същество същото BMW X1, базирано на платформата за задвижване на предните колела, базирано на новата архитектура BMW UKL1, с изключение на това, че ще има повече място за настаняване на ред допълнителни седалки, което го прави седем - седалков автомобил. Линията на покрива се простира малко повече и е по-малко наклонена от модела с нормално междуосие, а задната част е малко по-висока. Освен това формата на стъклото в троакара изглежда малко по-различна от стандартното BMW X1. В противен случай BMW X1 LWB ще бъде също толкова привлекателен, колкото и серийният автомобил.

UKL платформата се нарича още позициониране на двигателя. Под капака три и четирицилиндровите двигатели са монтирани напречно, поради което няма достатъчно място за шестцилиндровите двигатели. В Китай BMW X1 LWB ще се задвижва от 2,0-литров четирицилиндров бензинов двигател с турбокомпресор и технология BMW TwinPower Turbo. Трицилиндров модел ще бъде представен посмъртно. Двигателят трябва да бъде куплиран с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Нормалното междуосие на BMW X1 е с дължина 4439 мм и междуосие от 2670 мм. Версията с дълго междуосие може да бъде удължена с около 100 милиметра.

Китайският пазар цени допълнителното пространство на задните седалки повече от всичко друго, поради което BMW прави и тази версия с дълга база на BMW Серия 3 за пазара на Поднебесната империя.

Препоръчано: