MINI Challenge 2016: MINI се завръща на пътя

Съдържание:

MINI Challenge 2016: MINI се завръща на пътя
MINI Challenge 2016: MINI се завръща на пътя
Anonim
MINI Challenge 2016
MINI Challenge 2016

MINI Challenge 2016: шампионатът MINI Challenge 2016 за една марка става официален благодарение на директната подкрепа от MINI Italia и изцяло нов автомобил

MINI Challenge 2016 е адреналин и забавление, ентусиазъм и достъпност; всички стават главни герои на шампионат, посветен на усещането за картинг, което само MINI може да гарантира. След изминалите забавни сезони, всичко е готово за официалното завръщане на MINI Italia на пистата с надеждата да се насладим на още една година, изпълнена със силни емоции, благодарение на MINI Challenge 2016.

Също така за новото издание, MINI Challenge предлага специфичните характеристики, които допринесоха за успеха на предишните сезони: шест състезателни уикенда, от май до октомври в рамките на програмата на ACI Sport Italia, които ще видят новите главни герои на MINI на най-известните национални писти.

Отборите ще се състезават в състезателни уикенди, които включват две безплатни тренировки от по 25 минути всяка, квалификационна сесия от 35 минути и две състезания от 25 минути + 1 обиколка всяка. За сезон 2016 MINI Italia разработи истински състезателен автомобил, базиран на новото MINI John Cooper Works с 3 врати. Настроен да увеличи производителността, безопасността и удоволствието от шофирането с добавянето на комплект за безопасност, комплект за ефективност и аеродинамичен комплект, новодошлият ще осигури все по-силни емоции на шофьорите и феновете.

MINI и ACI Sport винаги заедно за MINI Challenge

Изданието за 2016 г. на MINI Challenge също се организира в сътрудничество с ACI Sport, което ще донесе, както и в миналите години, своята добавена стойност към обкръжението по отношение на експертизата в състезателния сектор.

MINI Challenge ще се проведе по случай ACI Racing Weekend, с най-важните италиански шампионати, включително шампионата Tricolore GT, и ACI ще гарантира прилагането и спазването на правилата на състезанието, на технически и спортен ниво.

MINI Challenge 2016 Complete Press Kit

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: