BMW M4 GTS: произвеждани само пет бройки на ден

Съдържание:

BMW M4 GTS: произвеждани само пет бройки на ден
BMW M4 GTS: произвеждани само пет бройки на ден
Anonim
BMW M4 GTS

BMW M4 GTS: това е настоящият максимален технологичен израз на BMW в областта на моторните спортове. Автомобил с ограничено издание и по отношение на производствените обеми. Всеки ден се произвеждат само 5 копия

BMW M4 GTS за BMW M GmbH представлява нова и уникална технологична платформа, която драстично увеличава още повече потенциала на BMW M4 Купе.

Обвит в силен моторен спортен външен вид и пълен с най-новата технология за производителност и управление, BMW M4 GTS ясно се фокусира върху шофирането. Неговото време от 7:28 минути за пълната обиколка на легендарния Nürburgring-Nordschleife.

По случай 30-ия рожден ден на BMW M3, произвеждано от 1986 г., BMW M GmbH създаваBMW M4 GTS в лимитирана серия от 700, като по този начин подчертава иновативното мощността на инженерите на BMW M в основните технологични области, а именно задвижване, окачване и използване на леки материалиBMW M4 GTS е първото високопроизводително специално издание на серията M3 / M4, което се предлага и в важният северноамерикански пазар.

Според Франк ван Меел, главен изпълнителен директор на BMW M, подразделението за спортни автомобили произвежда пет модела на BMW M4 GTS на ден. Един ден работа във фабриката на М е достатъчен, за да осигури целия бюджет за холандския пазар.

Производството ще започне през март с конструирането на първото BMW M4 GTS и ще продължи до декември 2016 г., когато точно 700 бройки ще слязат от производствената линия в Гархинг. Точно 300 от тях ще отидат в САЩ, други 50 в Канада.Останалите ще бъдат разпределени в останалия свят. Все още не е известно кога автомобилите ще бъдат доставени, но очакваме да видим първите бройки в ръцете на клиентите от април 2016 г.

Van Meel каза, че всеки ще има възможност да резервира за BMW M4 GTS, дори ако купето вече е разпродадено.

„Всеки, който се интересува, трябва да се свърже с местния дилър. Въпреки че търсенето е надхвърлило границата на предлагането, BMW никога не е обмисляло увеличаването на производствените числа. Никога не бихме могли да направим това. За купувачите е важно изданието да е ограничено. Би било несправедливо, ако тогава можем да построим повече единици от предварително обявените."

Автомобилът започва своя живот на производствената линия на BMW Серия 4 Купе, но се сглобява от M GmbH. Например Motorsport се грижи за сглобяването, наред с други неща, на двигателя и частите от въглеродни влакна.За да се даде възможност за конструиране на BMW M4 GTS, M подразделението модифицира производствена линия. Ръчно изработеният автомобил е произведен в същия завод като екземплярите BMW M6 GT3 и BMW M135i Cup.

[Източник: Telegraaf]

Популярна тема