Branden Grace: “ Мечта за Голям шлем BMW”

Съдържание:

Branden Grace: “ Мечта за Голям шлем BMW”
Branden Grace: “ Мечта за Голям шлем BMW”
Anonim
BMW Branden Grace Ambassador Golfsport

Бранден Грейс, след най-добрия си сезон в професионалните рангове до момента, е правилното начало за 2016 г.: назначаването като посланик на BMW Golfsport

Брандън Грейс, 27-годишният южноафриканец завърши трети на European Tour Race to Dubai през 2015 г. и все още се бореше да спечели финалната титла, докато участваше в последното събитие за сезона в Дубай през ноември. Отличията в крайна сметка отидоха при Рори Макилрой от Северна Ирландия, но не и преди Грейс да демонстрира прочутия си боен дух, като завърши на трето място в DP World Tour Championship.Това беше година, в която Грейс навърши пълнолетие във висшите лиги, завършвайки четвърта на US Open Legacy в Chambers Bay - където се състезаваше до последните няколко мотора - и трета на US PGA Championship в Whistling Straits. За Grace 2016 година на голфа започва с BMW South African Open Championship (Йоханесбург, 7-10 януари).

В своята 105-та година вторият най-стар шампионат в света ще се проведе за първи път под знаменитото знаме на BMW,колко хубаво е чувството да бъдеш свързан с BMW обществото като BMW посланици на Golfsport?

Брандън Грейс: „Страхотно е. Отдавна исках да бъда част от екипа на BMW и наистина съм развълнуван, че вече съм в него.”

Винаги ли сте искали кола BMW?

Бранден Грейс: „BMW винаги е била една от любимите ми коли. Всъщност първата кола, която си купих беше BMW.Беше BMW 320i купе. Беше великолепна кола. Току-що бях завършил турне и тъй като първата година беше добра, това беше подарък за мен. Винаги съм бил голям фен на BMW."

Вие сте човек с „бързи коли“или предпочитате по-големи седани?

Бранден Грейс: „Харесвам бързи спортни коли. Всъщност не съм седан човек, въпреки че харесвам много големи коли като BMW X6 и BMW X5. Те ви дават луксозна единица и се чувствате много сигурни в тях. Трябва да призная обаче, че малко се пристрастих към скоростта. Той ме качи в BMW M3 и съм любопитен да видя колко бързо мога да се движа.”

Пълен комплект за пресата BMW Brand Ambassador Golfsport

Популярна тема