BMW Канада: Представяне на BMW M European Tour

Съдържание:

BMW Канада: Представяне на BMW M European Tour
BMW Канада: Представяне на BMW M European Tour
Anonim
BMW Канада BMW M European Tour

BMW Канада разкрива официалния списък с етапи на BMW M European Tour на борда на BMW M2 и BMW M4 GTS

BMW Канада официално разкрива етапите на BMW M European Tour, който ще включва последните версии на марката BMW Motorsport, а именно BMW M2 и BMW M4 GTS. След първите европейски доставки на новото BMW M2 и BMW M4 GTS в BMW Welt, шофьорите ще се впуснат в над 1000-километрово пътуване, което ще ги отведе през 6 държави само за 7 дни. По завладяващия маршрут шофьорите и техните спътници ще могат да се възхищават на спиращата дъха природа, докато се изкачват през някои от най-известните и най-зрелищните пътища, пресичайки великолепните планински проходи, които Европа може да предложи.

BMW Канада и BMW M ще предложат на собствениците на тези два страхотни спортни автомобила шанса да отседнат в някои от водещите петзвездни хотели на континента. За да разгърнат пълната мощ на автомобил за моторни спортове, по повод BMW M European Tour, тазгодишните участници ще могат да участват и в BMW M Drive Experience преглед на легендарната писта Залцбургринг в Австрия.

Друга важна точка в полза на BMW M European Tour 2016, това невероятно пътешествие, е известният проход Стелвио, планински проход в Северна Италия, на надморска височина от 2757 метра. Това е най-високият асфалтиран проход в Източните Алпи и вторият по височина в Алпите, само на 13 m под френския проход Col de l'Iseran (2770 m). Италианската част от пътуването ще завърши в Милано, но не преди пилотите да прекарат една нощ в езерото Комо.

Очарователното пътуване на BMW M European Tour ще завърши в Монте Карло, където спираща дъха гледка и разкош ще сложат край на едно от най-великите изживявания при шофиране на борда на BMW.

Повече подробности можете да намерите на уебсайта на BMW Канада.

Популярна тема