BMW M2 Shooting Brake: забавление и пространство

Съдържание:

BMW M2 Shooting Brake: забавление и пространство
BMW M2 Shooting Brake: забавление и пространство
Anonim
BMW M2 Shooting Brake

BMW M2 Shooting Brake: какво ще стане, ако се завърне ново BMW Z3M Coupe? Тук AutoZeitung се опитва да си представи спортен и многоцелеви автомобил

BMW M2 Shooting Brake е интерпретацията, която германският месечник AutoZeitung дава на новото малко чудовище от Мюнхен: то предизвиква спомени за легендарното BMW Z3 M Coupé. Тази реконструкция, базирана на новия компактен спортен автомобил BMW M2, на практика си представя BMW M2 Shooting Brake с характерния заден капак на комбито и големи разширени калници.Дори ако формата на каросерията на измисленото BMW M2 Shooting Brake обещава повече практичност, пазарът за такъв автомобил е изключително ограничен, така че шансовете подобен модел да се появи на производствените линии са практически нулеви.

Механичната основа обаче е много солидна. Със същия 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра в линия с компресор и двоен турбокомпресор, способен да достави 370 к.с. и същото шаси като малкото M2, BMW M2 Shooting Brake ще се окаже пистово чудовище и в същото време страхотен автомобил да се експлоатират в ежедневието. Z3 M Coupé е - към днешна дата - един от най-забавните бимери, които можете да шофирате, и бързо се издигна до статус на емблематичен. BMW M2 Shooting Brake - с всички нови технологии и повече пространство в кабината - може да бъде един от онези автомобили, от които всъщност нямате нужда в гаража си, но бихте направили всичко, за да го получите.

BMW M2 се подготвя за световната си премиера следващия месец на автомобилното изложение в Детройт 2016, последвано от пускане на пазара през април.Това малко спортно купе ще бъде един от най-желаните автомобили за 2016 г. и представителствата на BMW са готови с предварителни поръчки. Въпреки че няма да бъде пуснат в ограничено издание като 1M, BMW M2 със сигурност ще бъде много рядко да се намери в много представителства.

Популярна тема