MINI Pitti Immagine: с MINI Clubman за Pitti

Съдържание:

MINI Pitti Immagine: с MINI Clubman за Pitti
MINI Pitti Immagine: с MINI Clubman за Pitti
Anonim
MINI Pitti Представете си

MINI Pitti Immagine заедно, за да се съсредоточим върху новите таланти в Pitti Uomo 89, който е домакин на Latest Fashion Buzz за избор на нови международни дизайнери в света на модата

MINI Pitti Images, партньорството между MINI и Pitti Immagine е по-силно от всякога: двете компании разработват серия от общи проекти и споделят една и съща страст за търсене на иновации, вродено внимание към детайла, качество, воля за напредък и способност за предвиждане на новите тенденции. Също така по случай Pitti Uomo 89 - международно референтно събитие за мъжка мода и съвременни начини на живот - MINI и Pitti Immagine се събират, за да дадат конкретна подкрепа на света на международната мода.

MINI Pitti Immagine събра своите интереси и се съсредоточи във Fortezza da Basso във Флоренция, където от 12 до 15 януари 2016 г. пространството на MINI беше домакин за първи пътНай-новата мода, селекция от талантливи международни дизайнери, отдадени на разработването на нова концепция за модерност в мъжкото облекло, създатели на тенденции с оригинална и дръзка личност, които са създали колекциите си според общата нишка на собствената си ДНК.

Новото MINI Clubman вдъхновява поколението(ата) Pitti

По случай 89-ото издание на Pitti Uomo, MINI предоставя своята ексклузивна интерпретация на темата Pitti Generation(s) и преразглежда изискано детска площадка, създавайки MINI Gentleman's Playground.

Детската площадка с елегантен и изискан дизайн е вдъхновена от отличителните герои на новото MINI Clubman, последното ново влизане в новото поколение на моделното семейство на MINI, и обобщава два етапа от живота: детство и зрялост.Това е познато и игриво място за всички възрасти, способно да разкрие инстинкта, да даде живот на най-автентичния израз на собствената идентичност и да изживее моменти на чисто безгрижие на люлка или пързалка.

Пълен прес комплект MINI Pitti поколения

MINI Pitti Представете си Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема