Motor Bike Expo Verona: BMW Motorrad c’ е

Съдържание:

Motor Bike Expo Verona: BMW Motorrad c’ е
Motor Bike Expo Verona: BMW Motorrad c’ е
Anonim
Motor Bike Expo Verona R NineT

Motor Bike Expo Verona: за трета поредна година BMW Motorrad участва в събитието, което ще се проведе от 22 до 24 януари в зала 4 на VeronaFiere

Motor Bike Expo Verona: за трета поредна година BMW Motorrad ще посрещне своите фенове от 22 до 24 януари в зала 4 на VeronaFiere, с щанд, изцяло посветен на новото BMW R nineT Scrambler и BMW R nineT на на базата на които за случая са създадени 7 специални модела от личности и известни майстори.

Повече от 90 години BMW Motorrad се ангажира да поддържа това, което за мнозина е една от най-големите им страсти: мотоциклетите.

След като създаде BMW R nineT по случай своята 90-та годишнина, BMW Motorrad сега представя новия BMW R nineT Scrambler, мотоциклет, който съживява ерата на моделите Scrambler в много специален стил.

BMW R nineT Scrambler е оборудван с всичко, което отличава този тип мотоциклет; се характеризира с уникален дух и е създаден за ентусиасти, които обичат чист дизайн, сведен до същественото и неконвенционално, комбиниран с технологията и качеството на BMW.

Заедно с роудстъра nineT, BMW R nineT Scrambler идентифицира наследството, един нов свят на BMW Motorrad.

Новият скрамблер на BMW Motorrad разчита на класическия, енергичен боксер двигател с въздушно охлаждане, който е символ на безпогрешен дизайн, кръгъл въртящ момент и уникален звук повече от девет десетилетия.

В новото BMW R nineT Scrambler е монтиран Boxer с работен обем 1170 cc с въздушно/маслено охлаждане. Двигателят доставя 81 kW (110 к.с.) при 7750 об/мин и развива максимален въртящ момент от 116 Нм при 6000 об/мин. Благодарение на новото картографиране на двигателя и горивната система с филтър с активен въглен, той отговаря на стандартите за емисии Euro 4.

По случай това издание за 2016 г. на Motor Bike Expo във Верона, павилионът на BMW Motorrad, в допълнение към новото BMW R nineT Scrambler и BMW R nineT, ще бъде домакин на 7 персонализирани модела, направени отново на база деветT.

Пълен комплект за пресата BMW Motorrad @ Motor Bike Expo

Популярна тема