M Carbon Compound: джанти от въглеродни влакна за M4 GTS

Съдържание:

M Carbon Compound: джанти от въглеродни влакна за M4 GTS
M Carbon Compound: джанти от въглеродни влакна за M4 GTS
Anonim
М въглеродно съединение

M Carbon Compound: иновативните колела, изработени от сплав от въглерод и алуминий, правят своя дебют на BMW M4 GTS

M въглеродно съединение. Голяма иновация за производствения пазар от BMW Motorsport и отдела за научноизследователска и развойна дейност на BMW Group. Новите M Carbon Compound джанти от композитна сплав на базата на алуминий и CFRP ще направят своя дебют през пролетта на 2016 г., заедно с най-новия високопроизводителен модел от BMW M GmbH, което ще направи тяхната употреба и колекция още по-ексклузивна. Новото BMW M4 GTS, чийто редови шестцилиндров агрегат развива впечатляващите 368 kW / 500 к.с. с помощта на системата за водно впръскване, използвана за първи път в масово произвеждан автомобил и която поставя нови стандарти по отношение на олекотен дизайн, включващ широка гама от компоненти от подсилена с въглеродни влакна пластмаса (CFRP) (комбиниран разход на гориво: 8,5 l / 100 km [33,2 mpg imp]; комбинирани CO2 емисии: 199 g / km) ще бъде наличен от пускането на пазара през март 2016 г. друга иновация в технологията на шасито.

Списъкът с опции за BMW M4 GTS включва композитни джанти M Carbon Compound (отпред: 9,5 J x 19, отзад: 10,5 J x 20), чийто иновативен материал има характеристики, които определят значително намаляване на нересори и въртящи се маси и следователно имат положителен ефект върху ускорението на превозното средство и свързаното с него забавяне, реакцията на кормилното управление и намаляването на вибрациите.

Проектиран за състезателната писта, но също така хомологиран за използване по пътищата, този технологичен флагман е следователно първият масово произвеждан автомобил в света, който може да бъде оборудван с джанти, които могат да се похвалят с CFRP композитна алуминиева конструкция. Те позволяват намаление с приблизително седем килограма от общата маса на BMW M4 GTS, оборудвано с ковани алуминиеви джанти от лека сплав като стандартна спецификация. Ексклузивните джанти с открити карбонови спици също придават на колелата M Carbon Compound ексклузивно привличане на вниманието.Джантите са оборудвани с гуми Michelin Pilot Sport Cup 2, проектирани по спецификация за BMW M4 GTS (отпред: 265/35 ZR19, отзад: 285/30 ZR20).

Популярна тема