BMW Brilliance: нов завод за двигатели в Китай

Съдържание:

BMW Brilliance: нов завод за двигатели в Китай
BMW Brilliance: нов завод за двигатели в Китай
Anonim
BMW Brilliance

BMW Brilliance Automotive построи нов завод за двигатели с леярна за леки метали в Шенянг. Увеличение на китайския пазар с по-ефективни и по-чисти двигатели

BMW Brilliance Automotive (BBA) откри нова фабрика за двигатели с леярна за леки метали в Шенянг. Новият завод ще произвежда най-новото поколение на три- и четирицилиндровото семейство бензинови двигатели BMW TwinPower Turbo и е част от базираната в Shenyang BBA производствена мрежа в североизточен Китай.BMW Brilliance Automotive е дългогодишно съвместно предприятие между BMW Group и Brilliance China Automotive Holdings Ltd. Общо около 2000 служители на BMW Brilliance Automotive ще работят в завода за двигатели в дългосрочен план.

Оливър Зипс, член на борда на директорите на BMW AG, отдел Производство, каза на церемонията по откриването:

„Това е още един крайъгълен камък в историята на нашето съвместно предприятие и допълнително потвърждава успеха на нашето сътрудничество. Революционният нов завод за производство на двигатели, с леярна за леки метали, ще играе важна роля в световната производствена мрежа на BMW Group. Това е част от нашата глобална стратегия за растеж за постигане на балансиран производствен капацитет на съответните регионални пазари."

Юмин Ци, президент на Brilliance China Automotive Holdings Ltd., изрази своята благодарност:

„През последните години BMW Brilliance Automotive постигна значителен напредък и създаде отлична позиция в най-съвременното производство в Шенянг. С тези системи можем да задълбочим присъствието си на китайския пазар и да продължим успеха си. Оценяваме големите постижения на Bmw Brilliance Automotive, както и доброто сътрудничество с нашия партньор BMW Group."

Президентът на BMW Brilliance Automotive д-р Антон Хайс също обяви следващата новаторска стъпка за съвместното предприятие на събитието:

“BMW Brilliance е признат за един от най-успешните първокласни производители в Китай. Три нови модела вече са в процес на подготовка за местно производство. Един такъв модел, BMW Серия 2 Active Tourer, ще бъде пуснат на пазара през първото тримесечие на 2016 г."

Както фабриката за двигатели, така и леярната за леки метали включват най-новите производствени стандарти и ще доставят заводите Dadong и Tiexi на BMW Brilliance.Капацитетът, който в момента възлиза на до 300 000 единици годишно, е свързан с производствените обеми в двата автомобилни завода. През 2015 г. местното производство на автомобили достигна повече от 287 000 единици. BMW Brilliance Automotive финансира необходимите инвестиции със собствени ресурси.

На церемонията по откриването присъстваха Оливър Зипс, член на борда на директорите на BMW AG, Производствен отдел; Олаф Кастнер, президент и главен изпълнителен директор на BMW Group China Region; Юмин Ци, главен изпълнителен директор на Brilliance China Automotive Holdings Ltd.; Xiaoan Wu, президент на BBA; д-р Антон Хайс, президент на ББА; Илка Хорстмайер, старши вицепрезидент по производство: двигатели и системи за електрическа тяга; Ралф Хатлър, ръководител на отдел „Покупки и мрежа от доставчици“, водещ; както и представители на Brilliance China Automotive Holdings Ltd. и местната власт.

JV BBA Press Kit

BMW Brilliance Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема