Rolls Royce Phantom II: нови шпионски снимки и интериор

Съдържание:

Rolls Royce Phantom II: нови шпионски снимки и интериор
Rolls Royce Phantom II: нови шпионски снимки и интериор
Anonim
Rolls Royce Phantom II

Rolls Royce Phantom II, е увековечен с полуфиналното тяло и временния интериор. Нова алуминиева пространствена рамка за флагмана на "Духът на екстаза"

Rolls Royce Phantom II ще се основава на изцяло новата алуминиева пространствена архитектура за своя флагман от следващо поколение и тук виждаме увековечено едно от тестовите мулета в късен етап. Преди това се смяташе за ранен прототип за Rolls Royce Ghost Series II, но Rolls-Royce съобщи, че това все още е временно тестово муле, което означава, че новият интериор се тества.Ето защо вътре има компоненти за BMW Серия 7.

Според британския автомобилен производител платформата е модулна по размер и височина и ще трябва да поддържа различни модели, включително купета, кабриолети, седани и дори SUV.

Да, Rolls-Royce също планира да добави SUV към гамата си.

Луксозният SUV се развива под кодовото име на проекта Cullinan и е забелязан под формата на муле.

Първият модел, базиран на новата архитектура, беше потвърден за пускане в началото на 2018 г. и вероятно ще бъде SUV. Това трябва да бъде последвано скоро от новия Rolls Royce Phantom, тъй като настоящият е на пазара от 2004 г. Mercedes-Benz нахлу в ултра-луксозния сегмент със своите модели Mercedes-Maybach, а Bentley подготвя по-голяма версия на своя седан. флагман Mulsanne. Rolls-Royce няма да иска да отлага навлизането си в този сегмент, който го възприема като кралица.

Това конкретно тестово муле вероятно ще бъде версия с "дълга база" на новия Rolls Royce Phantom. Тестовото муле кара другите превозни средства на пътя да изглеждат джуджета, включително най-новото BMW Серия 7, увековечено до него на снимки. Вътре повечето от елементите са тестови единици, заимствани от различните модели на BMW Group. Кръглите въздухозаборници и релефната с кожа долна част на конзолата обаче са елементи от новия Rolls Royce Phantom.

Новата модулна архитектура трябва да бъде значително по-лека от предишната, също благодарение на алуминиева рамка. По-малкото тегло трябва да помогне за динамиката на автомобила, тъй като Rolls Royce Ghost надвишава 2,5 тона при пускане на пазара.

Може също да помогне за компенсиране на теглото на plug-in хибридния модел, което се очаква, тъй като ще разполага с голяма батерия. Rolls-Royce изключи изцяло електрически модел след обратна връзка от своя Concept Phantom 102EX, но опцията за plug-in хибрид може да се окаже важна за купувачите, живеещи в градове, където има нужда от ограничаване на емисиите до „нула“.

Rolls Royce Phantom II
Образ

Популярна тема