BMW Business Center: в Linate с лукс и комфорт

Съдържание:

BMW Business Center: в Linate с лукс и комфорт
BMW Business Center: в Linate с лукс и комфорт
Anonim
БМВ бизнес център

BMW Business Center е резултат от партньорството между BMW Italia и SEA Prime, което води до създаването на "BMW Business Center" в рамките на бизнес авиационния терминал на Милано Linate Prime

BMW Business Center се роди от по-нататъшното сътрудничество между Prime AviationServices и BMW Italia, което прави новото BMW 750Li xDrive достъпно за взимане на пътници.

И за да предложат допълнителна услуга като мениджър и оператор с фиксирана база (FBO) на бизнес авиационния терминал Milan Linate Prime, двете компании откриват нова бизнес зона и серия от услуги, способни да съчетаят перфектно комфорта с лукса и функционалност.

Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Italia S.p.A., каза:

„Като част от важната стратегия за стартиране на новия флагман на BMW Серия 7, ние избрахме Milano Linate Prime, за да създадем иновативна дейност за позициониране на продукта за марката и нейните ценности в контекста не само на място физическо, но преди всичко изключителна услуга ".

Услуга, която може да бъде достъпна след резервация не само за транзитни пътници в терминала Linate Prime в Милано, но и за външни гости, идващи от града и търсещи ексклузивно място за важни и запазени срещи.

Флагманът на BMW винаги е бил поверен на задачата да маркира новите иновационни цикли за цялата гама автомобили и баварският производител намери в SEA Prime идеалния партньор за адресиране на аудитория от първокласна гама, предлагайки заедно плюсовете на продукта, както и цялостна услуга, която може да отговори на нуждите и на най-взискателните клиенти.

Новият BMW Business Center е перфектно поддържан и се характеризира с използването на материали и обзавеждане, които напомнят интериора на новото BMW Серия 7: покритията с панели "Smooth Touch" по стените, намалени в нюанси на бежово и кафяво - с нотки на среднощно синьо - за килимите на подовете и за цветовете на стените, полиран алуминий за детайлите на стените, вратите и прозорците

За посрещане на гостите има стоящо бюро с модерен дизайн, докато по стените на коридорите и заседателните зали можете да се любувате на картини с вложки от материали и покрития в стила на немската марка.

Джулио Де Метрио, президент на SEA Prime и главен оперативен директор на SEA каза:

"Ако 2015 г. представляваше истинска година на промяна и рестартиране на нашите дейности в бизнес авиацията, белязана преди всичко от радикалното ребрандиране и рестартиране на летището, 2016 г. представлява за нас годината на консолидиране на стратегията и отварянето й с укрепването на важното сътрудничество с BMW е не само източник на удовлетворение за нас, но също така потвърждава, че стратегията, очертана с цел подобряване на нашите високи стандарти на обслужване, е правилна.Поради тази причина ние сме още по-горди от партньорството с BMW, една от най-авторитетните и признати марки в света, и вярваме, че подходът, който споделяме с тях, за поставяне на клиента в центъра на всяко внимание, започвайки от безупречно обслужване, ще предложи на гостите на BMW Business Center в Milan Linate Prime изживяване от най-високо ниво".

Пълен комплект за пресата Business Center Linate Prime

БМВ бизнес център Образ Образ
Образ

Популярна тема